(Last Updated On: March 14, 2019)

Rareș Bogdan a confirmat astăzi zvonurile din ultima perioadă și a anunțat că va candida la alegerile europarlamentare din 26 mai.

El a anunțat pentru realitatea.net că va intra în politică, europarlamentar PNL, și a precizat că duminică, 17 martie, va face ultima emisiune Jocuri de Putere la Realitatea TV, apoi va lua o decizie, după ce va discuta cu patronul Cozmin Gușă.

Rareș Bogdan, ultima emisiune la Realitatea TV?! Cristina Topescu: „Se pare că Rareș s-a hotărât sa deschidă lista PNL. Doamne ajuta! Ieșim la vot toți și, sa speram, cat mai multe ...” 1

Cristina Topescu: „Se pare că Rareș s-a hotărât sa deschidă lista PNL. Doamne ajuta! Ieșim la vot toți și, sa speram, cat mai multe voturi anti psd!”

Adriana Săftoiu: „Am învins! Măcar o femeie pe primele 10 locuri pe lista PNL pentru europarlamentare. Despre ceilalți 9, las vocea poporului să se pronunțe. Să avem mult noroc că e deja populară zicerea că și cei de pe Titanic au fost sănătoși, dar nu prea au avut noroc! Să fie cu noroc, deci! Primii cinci sunt sănătoși, următorii au nevoie și de noroc.

PS: Am si eu un preferat intre cei zece, doar că e pe ultimul loc desi activitatea lui e cu mult peste pretențiile celorlalți în contextul alegerilor europarlamentare”.

“Da. Am decis sa intru. Ma voi lupta pentru ca Romania sa nu fie acaparata complet de tentaculele PSD – ALDE – UDMR.

Voi ajunge in fiecare oras din Romania in urmatoarele 10 saptamani. Voi explica fiecarui membru, fiecarui militant, activist, simpatizant PNL ca, pentru prima data in istoria postdecembrista, PNL poate fi primul partid din Romania in seara zilei de 26 mai. Duminica voi face emisiune, dupa aceea nu stiu, voi vorbi cu Cozmin Gusa. “, a explicat Rares Bogdan, pentru realitatea.net.