(Last Updated On: March 15, 2019)

Rareș Bogdan, proaspăt candidat PNL la europarlamentare, a transmis vineri un mesaj pentru campania „România vrea Autostrăzi”.

Klaus Iohannis a spus că susține protestul din 15 martie de la ora 15.00: ”În legătură cu protestul care se desfășoară astăzi la ora 15.00, pentru autostrăzi. Vreau să știe protestatarii că sunt alături de ei șîeu.”, anunță Stirile Pro tv.

Rares Bogdan:#Șîeu! Azi la ora 15, pentru 15 minute, protestăm cu toții!

Rares Bogdan: „#Șîeu! Azi la ora 15, pentru 15 minute, protestăm cu toții! Mă bucur că președintele României, Klaus Iohannis, este alături de protestatarii pentru autostrăzi! Refacem baricada! ” 1

PSD a dat cu piciorul, din indolență și prostie, la 21 de miliarde de euro, bani europeni, cu care putea construi autostrăzi. Autostrăzile înseamnă locuri de muncă, bunăstare, creșterea nivelului de trai al tuturor românilor. Dar Dragnea Liviu nu vrea să trăim mai bine, infractorul nu vrea deșteptarea conștiinței naționale.

Dragnea Liviu se teme ca dracu de tămâie și încearcă să se salveze mizând pe amnezia românilor! Din nou, ne ia de tâmpiți! Degeaba anunță azi, triumfalist, începerea lucrărilor la Autostrada Moldova! Dacă avea un dram de minte, o făcea când a preluat puterea, nu considera prioritară OUG 13! Sau măcar se ralia protestului lui Ștefan Mandachi, românul frumos care a construit SINGUR primul metru de autostradă din Moldova.

Am fost primul realizator de televiziune care a difuzat clipul său excepțional, iar Realitatea tv a organizat cele mai profesioniste dezbateri legate de infrastructură și banii sifonați clienților de partid, în loc să fie investiți în drumuri.

Am difuzat clipul lui Ștefan Mandachi de 3 ori în prima seară, iar reacțiile dumneavoastră au fost impresionante. Mă înclin! Ștefan Mandachi a dialogat cu invitații mei, în direct, circa o oră, ne-a explicat demersul său și ne-a cucerit. Respect, Ștefan Mandachi! Așa arată un bun român!

Mă bucur că președintele României, Klaus Iohannis, este alături de protestatarii pentru autostrăzi! Refacem baricada! #impreuna #continuam”