(Last Updated On: March 15, 2019)

PSD a ales să se facă astăzi de râs. Mii de români au anunțat astăzi că vor face o grevă de 15 minute în semn de proetst față de faptul că guvernanții nu au construit autostrăzi. Fix astăzi, PSD anunță că începe Autostrada Moldova. De fapt centura ocolitoare a orașului Bacău.

Sebastian Lazaroiu: „Nu șî ei. Ei s-au apucat chiar azi de construit autostrăzi”.

Partidul Social Democrat: „Autostrada Moldovei începe azi!
Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău este parte integrantă din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat în 2017, în timpul guvernării PSD, în valoare de 144 de milioane de euro, cu finanțare asigurată.

Ministrul Transporturilor, domnul Răzvan Cuc, va fi astăzi prezent începând cu ora 12:30 la începerea lucrărilor pe șantier”.

PSD s-a apucat fix azi de construit autostrăzi! Fix astăzi! PSD: „Autostrada Moldovei începe azi! Este un proiect lansat în 2017, în timpul guvernării PSD, în valoare de ...” 1

În acest context, va avea loc un protest iniţiat de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi, care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, anunță mediafax.. Zeci de mii de oameni opresc lucrul, vineri, la ora 15.00, pentru 15 minute.