(Last Updated On: March 18, 2019)

În lipsa de informații oficiale, starea de sănătate a lui Liviu Dragnea lasă loc de interpretări. Până la procesul de astăzi s-a vorbit de o operație sau chiar un tratament. După decizia Înaltei Curți de a finaliza rapid procesul, se vorbește chiar de paralizia lui Liviu Dragnea! Va pleca rapid din țară să se trateze la o clinică din străinătate pentru a nu fi prezent pe 15 aprilie la ultimul termen al procesului?

Radu Tudor a prezentat, luni seara, în emisiunea sa de la Antena 3 informații despre starea de sănătate a lui Dragnea. Un fragment osos riscă să se deplaseze spre măduvă, existând pericolul de paralizie, anunță stiripesurse.ro.

Liviu Dragnea riscă să paralizeze?! Radu Tudor: „După examenul RMN, s-au constatat trei leziuni la coloana vertebrală.  Din cele trei leziuni, una este cu ...” 1

„După examenul RMN, s-au constatat trei leziuni la coloana vertebrală. O leziune în zona cervicală, două leziuni în zona lombară. Din cele trei leziuni, una este cu fragment de os dislocat, iar acesta se poate deplasa spre măduvă. Acest fapt va agrava diagnosticul și poate pune problema unei intervenții chirurgicale rapide.

Liviu Dragnea are, în continuare, dureri, face infiltrații pentru eliminarea acestora, și i se administrează și un alt tip de tratament.”, conform celor exprimate de Radu Tudor în emisiunea sa.

Victor Ponta este de altă părere, la Digi 24: “Românii spun că au două priorităţi, infrastructură şi sănătate, în acest weekend am vorbit despre infrastructură prin iniţiativa foarte smart a domnului de la Suceava şi despre sănătate, a domnului Dragnea.

Sunt dintre mulţii români şi cetăţeni ai planetei care are probleme cu vertebrele, discurile de la coloană. Singura persoană care ştie ce boală are şi unde se află e Codrin Ştefănescu.

Am înţeles azi că are branule şi m-am gândit că pe mine nu m-a tratat nimeni pentru coloană cu perfuzii, cu branule. Nu cred că ai nevoie de perfuzii. E o chestie un pic caricaturală.

Poate nu a vrut ieri să meargă la Brăila, poate n-a vrut azi la proces, dar procesul va continua. Sau poate că nu vrea să meargă la conferinţe din Sibiu, Braşov, Cluj, unde poate nu e foarte popular şi s-ar putea să aibă probleme.

Starea de sănătate a lui Dragnea e problema lui, îi urăm sănătate. Acum, toată ţara e blocată în discuţia despre dosarul lui Dragnea.

De doi ani si două luni vorbim de dosarul lui Dragnea.

Dragnea e un campion mondial la tras de timp, e un caz mai cunoscut decât Dragnea e Berlusconi, cred că Dragnea a intrat în top direct pe locul doi”