(Last Updated On: March 18, 2019)

Mulți îl suspectează pe Liviu Dragnea că internarea în spitala a fost doar o stratagemă prin care să scape de audierea de astăzi de la Înalta Curte, în dosarul în care-l poate trimite la închisoare. În ajutorul acestei teorii vine și declarația lui Codrin Ștefănescu, care spune că Liviu Dragnea nu se va opera. Cu dureri,, dublă hernie, să nu te operezi?

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a anunțat, la România TV, ce le-a cerut liderul PSD medicilor care îl tratează după ce s-a internat în spital cu hernie, informează stiripesurse.ro.

Liviu Dragnea le-a cerut medicilor să NU îl opereze. Ștefănescu: „Fiecare infiltrație de acest gen este dureroasă....Am vorbit cu domnul Dragnea acum două ore. ...” 1

“Este doar un fel de amânare. Fiecare infiltrație de acest gen este dureroasă. Decizia va fi luată în această după – masă. E decizia pe care o să o ia el. Nu poate să îl opereze nimeni forțat.

Am înțeles de la mai mulți colegi că nu poți scăpa de acestă chestie fără intervenție medicală, dar deocamdată este o amânare a ei. (…) Am vorbit cu domnul Dragnea acum două ore. E în regulă acum, dar să ținem cont că este cu branule și în spital”, a declarat Codrin Ștefănescu.