(Last Updated On: March 9, 2019)

Descoperire tulburătoare într-un parc din Paris, vineri dimineața. Două românce gemene au fost găsite decedate într-un lac din parcul Montsouris (Paris). Gemenele au fost descoperite de un bărbat care se plimba în parc.

Totul s-a întâmplat, în jurul orei 07.30, în zona lacului din parcul Montsouris, anunță Observator Tv.

Gemene românce din Franța găsite moarte într-un parc din Paris 1

Un bărbat care se plimba prin parc a observat cadavrele celor două românce, în apa lacului, într-o zonă în care adâncimea apei este de numai 85 de centimetri, notează leparisien.fr.

Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje de Ambulanţă şi ale Poliţiei. Din nefericire, cele două femei, care aveau feţele acoperite cu eşarfe, nu au putut fi salvate.

În urma unei anchete, poliţiştii au descoperit că femeile erau gemene, în vârstă de 49 de ani, şi erau românce.Poliţiştii au lansat ipoteza unei sinucideri, mai ales că, în apropierea locului în care gemenele românce au fost găsite moarte, a fost găsită o scrisoare de adio.

Ancheta continuă pentru identificarea celor două românce, dar şi pentru stabilirea cauzei exacte a morţii.

Femeile se numeau Lucreția si Mariana, erau născute in decembrie 1970, anunță ziare.om. Cele doua femei aveau fetele acoperite cu eșarfe si nu au putut fi salvate.