(Last Updated On: March 15, 2019)

Poliţia a început o anchetă pentru a stabili motivul exact al decesului fostului șef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie Timişoara care a căzut în această dimineaţă de la geamul biroului său.

Anchetatorii spun că geamul de la care a căzut în gol procurorul este construit astfel încât să nu se deschidă mai mult de 15 centimetri, însă bărbatul i-a rupt balamalele. Până acum nu a fost găsit un bilet de adio care să-i justifice gestul, informează observator.tv.

Fostul şef al DNA Timiş a murit, căzând de la etajul 6, deşi fereastra nu se deschidea mai mult de 15 centimetri. Ce spune un martor 1

Procurorul a cazut de la etajul 6 al cladirii, mai exact de la o distanta de aproximativ 15 metri direct aici pe ciment. Daca se dovedeste ca gestul a fost voit atunci in mod clar stia ca nu mai are nici o sansa de supravietuire.

“S-a auzit un zgomot ca si o spartura. probabil a spart geamul sau a rupt usa cumva, nu stiu, ce o fi fost acolo sus si cand m-am uitat catre geamuri am vazut numai umbra si dupa aia zgomotul. De la inaltimea asta nu aveai cum sa supravietuiesti” a spus un martor.

În anul 2015 numele procurorului, la vremea aceea şef al DNA, a fost vehiculat în cadrul unei anchete judiciare privind mai multe retrocedări ilegale. Totuşi în ultimii ani nici o anchetă nu l-a vizat direct.

Surse apropiate anchetei spun că gestul procurorului ar avea legătură cu boala gravă de care suferă soţia acestuia de mai mult timp. Tamaş Schiffbeck avea 48 de ani şi era tatăl a două fete.