(Last Updated On: March 10, 2019)

Simona Halep își continuă cursa spre locul 1 mondial după victoria grea de duminică seara de la Indian Wells, 7-6, 7-5, în fața jucătoarei Kateryna Kozlova. Halep s-a calificat în optimile turneului.

Primul set a fost câștigat greu de Simona Halep, la tie-break, 7-6 (7-3). Al doilea set a început cu un break al jucătoarei Kateryna Kozlova. Halep a reenit, a condus cu 5-2 dar a fost egalată la 5.
FELICITĂRI! Simona Halep, Victorie din nou la Indian Wells! Drumul spre locul 1 mondial continuă 1

După eliminarea Petrăi Kvitova, locul 1 WTA a rămas o afacere între Simona Halep și Naomi Osaka. În actualul scenariu, Halep e obligată să ajungă cel puţin în finală pentru a fi din nou lider mondial, informează Digi Sport.

În acelaşi timp, Osaka, deținătoarea titlului şi principala favorită, trebuie să fie eliminată în turul următor, în care o întâlneşte pe americanca Danielle Collins, cap de serie numărul 25.

Dacă sportiva japoneză trece şi de Collins, lucrurile sunt şi mai clare. Constănţeanca de 27 de ani va urca pe prima poziţie doar în cazul în care va reedita succesul din 2015 de la Indian Wells, iar Osaka nu avanasează până în ultimul act.