(Last Updated On: March 18, 2019)

Liviu Dragnea are parte de un proces rapid chiar dacă acum este internat. Judecătorii au stabilit un nou termen pe 15 aprilie în dosarul angajărilor fictive din Teleorman, dosar care-l poate duce pe Dragnea la închisoare. În primă instanță a fost condamnat la 3 ani și jumătate la închisoare.

Completul de 5 judecatori a decis ca inculpatii sa fie audiati pe termenul din 15 aprilie, la ora 11:00. Avocatii si procurorul sa vina pregatiti pentru a pune concluzii pe fondul procesului, a explicat presedintele completului de judecata, judecatorul Lucia Rog, informează ziare.com. Dacă Dragnea se va prezenta la proces pe 15 aprilie atunci poate fi ultimul termen.

Emoții pentru Dragnea. Va fi audiat în ultimul termen al procesului care îl poate trimite la închisoare. Îl ajută operația? 1

Un martor a declarat, luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, că aproape 80% dintre salariaţii de la DGASPC Teleorman cunoşteau faptul că două angajate ale instituţiei lucrau de fapt la PSD Teleorman, însă nu comenta nimeni „de frică” să nu îşi piardă locul de muncă, informează Digi 24.

Martorul a mai spus că preşedintele de atunci al CJ Teleorman, Liviu Dragnea, cunoştea probabil situaţia celor două angajate.

Judecătorii Instanţei supreme au audiat, luni, mai mulţi martori în dosarul în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare.

Dosarul vizează angajarea fictivă a Adrianei Botorogeanu şi a Anisei Niculina Stoica la DGASPC Teleorman, procurorii susţinând că de fapt acestea lucrau la sediul PSD Teleorman.

Dragnea nu s-a prezentat la proces, iar avocaţii săi au depus acte medicale care dovedesc faptul că liderul PSD se află internat în spital. La proces nu a venit nici fosta sa soţie, Bombonica Prodana.