(Last Updated On: March 6, 2019)

Românul din Marea Britanie care a distrus 5 case în valoare de 4 milioane de lire sterline și-a primit pedeapsa de la judecătorii britanici. Nebunia a avut loc în luna august, 2018. El era supărat că nu și-a primit banii pentru munca depusă la construcție.

Judecătorii din Marea Britanie l-au condamnat la 4 ani de închisoare pentru cele 5 case distruse cu excavatorul.
Daniel Neagu a fost filmat cu o cameră GoPro și un iPhone în momentul în care a intrat cu utilajul în locuințele abia construite, informează Observator TV.

(Video) Condamnat. Românul din Marea Britanie care a distrus 5 case cu excavatorul și-a primit pedeapsa de la judecătorii britanici. Cât va sta după gratii 1

Asculta muzică în timp ce făcea prăpăd
Timp de 40 de minute, bărbatul a distrus tot ce văzut în fața ochilor, în timp ce striga “F****g s**t company”, pe melodia “Freed From Desire” (Eliberat de dorință).

La un moment dat, Daniel Neagu îi spune unui martor stupefiat că trebuie să primească nu mai puțin de 6.000 de lire, de la firma de construcții care tocmai îl concediase. “Chiar dacă intru în belele, am făcut-o pentru un motiv, nu am fost plătit, înțelegi ce vreau să zic?”, a întrebat, retoric, românul.

Răspunsul a fost la fel de surprinzător: “Du-te și mai dărâmă una”, i-a replicat martorul.

“Ce case frumoase, trebuie puse la pământ și reconstruite, și asta pentru că nu ați vrut să mă plătiți”, se aude spunând bărbatul, în timp ce face ravagii în micul oraș Buntingford, din nordul Londrei.

(Video) Condamnat. Românul din Marea Britanie care a distrus 5 case cu excavatorul și-a primit pedeapsa de la judecătorii britanici. Cât va sta după gratii 2

Românul chiar s-a oprit din distrugere, îndemnând un cuplu să sune la poliție dacă dorește, deoarece “nu e un tip periculos”.

“Am făcut-o pentru că nu mi-am luat banii. Lucram pentru McCarthy and Stone și nu m-au plătit. Am luat toți banii din cont. Așa că dacă intru în probleme, măcar să am un motiv. Ei cer 400.000 pentru fiecare casă, și au vândut deja trei, dar nu au 6.000 de lire să mă plătească. Vreau să le dau o lecție, ce se poate întâmpla dacă nu plătești”, a mai spus Daniel Neagu.

Vezi aici Video din momentul distrugerilor:

Revenim cu detalii@