(Last Updated On: March 29, 2019)

Simona Halep a reușit să ajună până în semifinalele de la Miami unde a fost eliminată de Karolina Pliskova după un meci întrerupt de două ori din cauza ploii. Sportiva din Cehia s-a impus cu 7-5, 6-1, câștigând 10 din ultimele 11 game-uri ale partidei

Două momente-cheie s-au petrecut în timpul meciului. În primul set, la 3-3, partida a fost întreruptă din cauza ploii și a fost reluată după aproape o oră. Din acel moment, Simona parcă a fost o cu totul altă jucătoare, pierzând două game-uri și cerând un on-court coaching, ceea ce a reprezentat al doilea moment cheie, potrivit Digi Sport.

Codin Maticiuc: „Pe orice loc ar fi, Simona Halep rămâne pentru mine numărul 1. Sunt câteva ore de când m-am întors de la meciul Simonei de pe Hard Rock Stadium din cadrul Miami Open. Recunosc ca sunt trist ca nu a urcat iar pe locul 1 dar asa e în tennis.Îi felicit pe toți românii pe care i-am văzut și auzit în seara asta pe stadion. Mulți înfășurati în tricolor, așteptând ...” 1

După prezenta lui Daniel Dobre pe teren, Simona a făcut greșeală după greșeală, iar Pliskova a câștigat 9 game-uri până la o nouă întrerupere a meciului tot din cauza ploii. La revenirea de la vestiare, scorul era 5-7, 0-5, iar Simona a reușit să mai câștige un singur game.

Codin Maticiuc: „Sunt câteva ore de când m-am întors de la meciul Simonei de pe Hard Rock Stadium din cadrul Miami Open. Recunosc ca sunt trist ca nu a urcat iar pe locul 1 dar asa e în tennis.

Îi felicit pe toți românii pe care i-am văzut și auzit în seara asta pe stadion. Mulți înfășurati în tricolor, așteptând răbdători sa treacă ploaia pentru ca meciul sa reînceapă. Toți susținând-o pe Simona până la capăt. Btw, poza știu ca nu e fabuloasă dar e făcută de mine astăzi asa ca o prefer. Mai multe și mai ales filmulețe despre cum se usucă terenul la Miami găsiți la mine pe instastory (maticiuc_codin).

Sa revenim la ce ma doare. Mi-aș dori să nu se mai caute atât de mult defecte în oamenii care reprezinta România cu atât de mult succes afară. Ele există, fără doar și poate, cum există în fiecare dintre noi.

Dar de ce sa le subliniem? De ce sa le analizăm? Ușor, ușor devine doar despre asta și sunt convins ca ii afectează. Halep a fost nervoasă și doar despre asta vorbim. Ilie e golan și Hagi a avut nu știu ce exprimare defectuoasa. Bine ca a plecat Nadia ca cine știe cum aflam ca nu lasă destulă șpaga pe la cârciumi și devenea “zgârcita” din campioana absolută.

Haideți sa vorbim despre ce fac pozitiv acești ambasadori ai țării noastre. Pe orice loc ar fi, Simona rămâne pentru mine numărul 1”.