Ce crede Klaus Iohannis despre candidatura lui Rareș Bogdan, explicațiile lui Ludovic Orban

(Last Updated On: March 14, 2019)

Rareș Bogdan părăsește presa pentru a candida la alegerile parlamentare. Prezentatorul TV a declarat că aceasta este cea mai grea decizie din viața lui, dar a subliniat că se va bate în continuare pentru libertatea cuvântului și pentru a nu abandona România în mâinile PSD

Rares Bogdan: „ Nu putem abandona România în brațele PSD! Am făcut tot ce mi-a stat în putință, de la măsuța mea din studio. Nu îi abandonez nici pe telespectatori, nici pe români, nici pe ascultători, nici pe cititori. Din contră, îi voi reprezenta.

Ce crede Klaus Iohannis despre candidatura lui Rareș Bogdan, explicațiile lui Ludovic Orban 1

 Nu cer nimic Partidului Național Liberal. Nu vreau nici o funcție în Partidul Național Liberal.
 Este pentru prima dată în istoria ultimilor 29 de ani, de la Revoluție încoace, când Partidul Național Liberal poate ocupa primul loc, în seara zilei de 26 mai.
 Am fost și rămân un adversar al PSD.


 Sub conducerea lui Liviu Dragnea, PSD a derapat complet. Își bate joc de pensionari, își bate joc de capitalul românesc, își bate joc de români.
 Trebuie să oprim Partidul Social Democrat să scoată România din Europa. Rămânem fideli valorilor euroatlantice. PSD urăște Europa şi îi urăşte pe români.


Voi explica fiecărui român şi maghiar din Transilvania, Bucovina, Moldova, Dobrogea, Oltenia, Banat că PSD aruncă în aer liniştea acestei ţări doar pentru a mai rămâne câteva luni sau câteva săptămâni, la guvernare. Pactul pe care Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu l-au făcut cu Kelemen Hunor şi cei din UDMR, care nu îi mai reprezintă de mult pe cetăţenii români de etnie maghiară din Transilvania, este periculos pentru unitatea naţională a acestei ţări!”

Vezi aici Video:

„Am consultări perioadice cu domnul preşedinte pe teme care sunt importante, pe teme care afectează viaţa cetăţenilor şi de regulă ne coordonăm în poziţiile pe care le exprimăm. Sunt convins că preşedintele priveşte cu ochi buni o astfel de candidatură”, a declarat Ludovic Orban pentru Mediafax, întrebat dacă s-a consultat cu Klaus Iohannis în privinţa candidaturii lui Rareş Bogdan la alegerile europarlamentare.