(Last Updated On: March 19, 2019)

Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit ieri despre problemele de sănătate ale liderului PSD, Liviu Dragnea. Băsescu, care a fost operat de hernie de disc în anul 2006, a spus că a ajuns „la cuțit când de la mijloc în jos nu m-am mai simțit”.

„Am văzut că mari doctori au ajuns Codrin Ștefănescu și cu caraghiosul celălalt Rădulescu mitralieră, care ies și ne spun de diagnosticul lui Dragnea. Eu nu aș face niciun fel de discuție. O suferință e o suferință. Știi când trebuie să te operezi? Când încep să îți amorțească picioarele.

Băsescu despre Dragnea: „Știi când trebuie să te operezi? Când încep să îți amorțească picioarele. Eu am ajuns la cuțit atunci când de la mijloc în jos nu m-am mai simțit. Adică a ieșit un ...” 1

Eu am ajuns la cuțit atunci când de la mijloc în jos nu m-am mai simțit. Adică a ieșit un disc din acela dintre vertebre, așa am înțeles eu, care presa pe fascicolul de nervi. Și riscul era să secționeze fascicolul de nervi care mergea și către picioare și către cap. Riscul este formabil.

Riscul operației este dacă nu îți scoate discul și a trebuit să intre pe canal să scoată bucățica aceea care s-a rupt la disc și a trebuit să intre pe canal și să extragă bucățica ruptă din disc. Nu a oprit operația până nu s-a recuperat tot discul. Am probleme cu coloane de când navigam și dormeam pe ușă ca să dorm cu coloana dreaptă. E o boală care nu te omoară, dar te sâcâie groaznic. Dacă nu duci o viață absolut fără greutăți, fără mișcări bruște, până la urmă tot o scapi și strâmbi lucrurile”, a afirmat Traian Băsescu, luni seară, la TVR 1, citat de hotnews.ro.

Liviu Dragnea este internat de duminică în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Liderul social-democrat are o dublă hernie și probleme cervicale, potrivit unui anunț făcut de secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Acesta a adăugat că Dragnea va rămâne internat în următoarea patru zile, indiferent dacă va fi supus sau nu unei intervenții chirurgicale, iar CEx, care trebuia să aibă loc joi pentru validarea listei candidaților la europarlamentare, va fi reprogramat pentru o dată ulterioară.