(Last Updated On: March 18, 2019)

Stefan Mandachi, patronul lanțului de restaurante Spartan, este din nou ținta manipulărilor pe Facebook. Duminică i-a fost atribuită o poză cu Iohannis, s-a dovedit că era altcineva. Acum circulă o poză cu omul de afaceri prin care lumea este chemată la un protest politic.

Stefan Mandachi: „Circulă ilegal o fotografie de-a mea, prin care e chemată lumea la protest împotriva unor oameni politici. Am dat REPORT la această fotografie și repet ferm: Nu fac politică și nu chem pe nimeni la nici un protest. Mă dezic de orice demers politizat!!!”

Alt fals cu Stefan Mandachi. „Circulă ilegal o fotografie de-a mea, prin care e chemată lumea la protest împotriva unor ...” 1

Pe Facebook a circulat un colaj foto în care apare președintele Klaus Iohannis alături de mai mulți turiști, printre care și un bărbat cu barbă, care seamănă destul de mult cu Ștefan Mandachi, potrivit stiripesurse.ro. Numai că bărbatul din poză nu este afaceristul din Suceava.

Alt fals cu Stefan Mandachi. „Circulă ilegal o fotografie de-a mea, prin care e chemată lumea la protest împotriva unor ...” 2

Stefan Mandachi: „#NuFacPoliticaNiciodataAmin Am crezut că e o glumă că sunt confundat. (re)Clarific: Ieri am fost la Putna, azi am făcut poze la Suceava cu sutele de turiști din toată România, care au venit să vadă autostrada de 1 metru, ca la pelerinaj.

Alt fals cu Stefan Mandachi. „Circulă ilegal o fotografie de-a mea, prin care e chemată lumea la protest împotriva unor ...” 3

Ca să nu mai existe dubii, subliniez și eu ceea ce a spus astăzi realul bărbos din poza cu președintele: Îl cheamă Alin Radu și e din Pitești. N-avem nicio legătură. I-am scris ca să fiu sigur că există. Am schimbat câteva cuvinte și omul e de două zile bombardat.

Domnul Alin Radu a simțit totuși nevoia ca în acest moment de glorie, să adauge clar, scurt și la obiect care sunt diferentele dintre noi doi. Și sunt foarte deacord cu el: eu am juma’ de kil, el are 100 kile prospătură biceps. Eu sunt chel cu freza pleoștită pe când el, nărăvașu’ are COAMA SCULATĂ. El, Dan Bilzerianu’ are o barbă înțepătoare și deasă, eu trei fire rare (dintre care două albe). Eu îndop cu japca poporu cu gyros, în timp ce el se luptă titanic cu fenomenul și repară siluetele îngroșate din vina mea exclusivă.

Vedeți? Așa cum a spus șîel, repet șîeu: Alin Radu nu este Ștefan Mandachi.
#NuFacPoliticaNiciodataAmin”