(Last Updated On: March 19, 2019)

Actorul Marius Popa a rămas uimit de modul cum sunt formulate întrebările din chestionarele auto. La testul de IQ a obținut 140.

Pe Facebook, Marius Popa a scris: „Eu am luat permisul auto acum mai bine de 20 de ani. De atunci am avut foarte puțină legătură cu testele pentru obținerea permisului. Am mai făcut uneori, foarte rar, câte un chestionar ca să văd cum mai stau.

Actorul Marius Popa, despre chestionarele auto: „Sunt atât de prost formulate unele întrebări că uneori nu văd decât 2 variante: ori polițiștii care le-au creat sunt genii ori sunt extrem de proști... măi vere, sunt întrebări în testele alea pe care nici măcar nu le înțeleg. Jur! Ele sunt pe ...” 1

(foto arhiva)

De câtva timp, Anna învață pentru examen și face tete. M-am uitat și eu peste ele. Sunt atât de prost formulate unele întrebări că uneori nu văd decât 2 variante: ori polițiștii care le-au creat sunt genii ori sunt extrem de proști.

Ok, nu am pretenții că sunt cel mai deștept om din lume, dar nici cel mai prost. La testul de IQ am obținut un umil scor 140, însă… măi vere, sunt întrebări în testele alea pe care nici măcar nu le înțeleg. Jur! Ele sunt pe site-ul Poliției, să ne înțelegem…

Politia Romana nu înțeleg ce urmărește, să obțină permisul doar cei cu studii de criptologie…?