(Last Updated On: March 14, 2019)

Un imn oficial al campaniei „România vrea autostrăzi” a fost lansat de TRUPA 9 și ViKloth Aceștia au realizat un videoclip în care apare și Ștefan Mandachi, inițiatorul acestei campanii.

Este vorba despre o piesă hip-hop cu influenţe folclorice. Versurile au fost scrise de TRUPA 9 şi ViKloth. Sunt versuri cu o puternică încărcătură emoţională, cu un mesaj centrat pe infrastructura rutieră precară din România şi pe alegerile care vor urma, informează adevarul.ro.

„A fost felul nostru de a susţine campania „#sîeu” vreau autostrăzi. Sperăm şi noi ce speră toţi cei care susţin campania şi poate este primul pas spre ceva concret”, a declarat Lucian Curelaru, solist la TRUPA 9. El a spus proiectul muzical a fost realizat în doar două zile.

În clip apare inclusiv Ştefan Mandachi, iniţiatorul campaniei „România vrea autostrăzi!”, cel care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, precum şi fostul internaţional Dorin Goian. Clipul a fost făcut de doi suceveni: Radu şi Mihaela Baran.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!