(Last Updated On: March 14, 2019)

Tactic, PNL a jucat bine părin candidatura lui Rareș Bogdan. Va lua voturi de la PSD și de la cei care ar fi votat USR/Plus. Nu este de mirare căp această candidatură nu este bine văzută de toată lumea.

În ceea ce-l priveşte pe Vasile Blaga, fost copreşedinte al partidului, Orban a spus că „misiunea esenţială va fi să se dedice obiectivului de intrare a României în Schengen”, informează Mediafax.

Radu Hossu: „Eu de câteva zile lipsesc de pe Planetă și în scurta vizită înapoi aflu că Rareș Bogdan deschide lista PNL.
Rareș Bogdan e Mihai Gâdea “de la noi”. (Gâdea are mai mult tact, îmi șoptește o vulpe-n cască)

Radu Hossu: „Rareș Bogdan e Mihai Gâdea "de la noi"....Astea-s palme date cadrelor de partid. Asta-i o uriașă palmă dată electoratului. Asta-i inclusiv o palmă dată ...” 1

Partidul Național Liberal este cel de al doilea partid ca mărime din țară, cu acoperire națională totală, egalul PSD-ului la capitolul ăsta. Este format din cel puțin 200.000 de membri, mulți din ei cu o vechime uriașă în “armata” liberală.

Principiul e simplu: muncești jos, urci pe scară. Te educi pe la vreo facultate cu profil importanță pentru partid (economie, drept, științe politice) și promovezi niște proiecte, urci pe scară. Săruți două îneluri de levelul tău + 4, urci pe scară. Deja esti la nivel mediu-superior. Ai muncit ani de zile pentru asta. Știi limbi străine, ai condus o filială locală pentru o anumită perioară cu ceva rezultate. Știi să te îmbraci. Lumea-ți spune că ai carismă.

Nu contează. Rareș Bogdan, cel-ce-testează-asortarea-culorilor-si-nu-i-iese, Distribuitorul de Fake News, Indignatul de la 22 Noaptea, Înjurătorul de PeSeDiști, va fi primul în lista celui mai vechi partid din România.

Astea-s palme date cadrelor de partid. Asta-i o uriașă palmă dată electoratului. Asta-i inclusiv o palmă dată importanței alegerilor Europarlamentare.

Jignitor”.