(Last Updated On: March 16, 2019)

Un singur om de afaceri român supărat a dat lecții tuturor politicienilor. Cum ar fi România cu 100 de astfel de oameni de afacere?

„Un antreprenor a construit un metru de autostradă în partea de nord a României, în semn de protest faţă de faptul că ţara lui nu are autostrăzi. Sătul de lipsa unde reţele de autostrăzi în regiunea sa natală, Moldova, Ştefan Mandachi, în vârstă de 33 de ani, care deţine un lanţ de restaurante de tip fast food, a plătit din fonduri proprii construcţia autostrăzii de un metru în sumă de £3,800 (€4,400; $5,000)”, scrie BBC News, potrivit Adevarul.

Doru: „Ma uit la băiatul asta Ștefan Mandachi, ce impact a avut gestul lui. Gestul unui singur om...Cum ar fi daca in România s-ar ridica încă 100 oameni de afaceri care sa aibă tupeu si inițiativă. Ca sa schimbe ceva in bine.Unul ar putea ...” 1

Pe grupul de Facebook Români în Londra Oficial, Doru Maxim a scris: „Ma uit la băiatul asta Ștefan Mandachi, ce impact a avut gestul lui. Gestul unui singur om…Cum ar fi daca in România s-ar ridica încă 100 oameni de afaceri care sa aibă tupeu si inițiativă. Ca sa schimbe ceva in bine.

Unul ar putea renova un salon de spital, unde stau oameni bolnavi in condiții de mizerie.

Si sa traga un semnal de alarma ca ar putea fi renovata si îmbunătățita toată clădirea. Bolnavii ar avea o șansa la viata si nu ar lua o gramadă de infecții din spital.
Altul ar putea renova o sală de clasa, la o scoala unde conditiile sunt precare. Copii care sunt viitorul, merita conditii mai bune pentru a invata.
Si cate si mai cate.

De la un singur om se poate porni o initiativa ce poate trezi multa lume.
Daca politicienii nu fac nimic pentru tara asta, este timpul ca poporul sa inceapa singur reconstructia ei”.