(Last Updated On: March 7, 2019)

Cea mai numeroasă familie de români din Italia a ajuns la al 11-lea copil. Cel mai nou membru al familiei se numește Filip şi s-a născut sâmbătă 2 martie, la spitalul Sant Anna din Laurate Caccivio, provincia Como.

Ionel şi Lidia Chindea recunosc că nu e uşor să ai grijă de o familie atît de numeroasă, dar nu e imposibil. Mai ales că cei doi părinţi au reuşit să păstreze fericirea în sânul familiei lor, scrie observator.tv.

11. Cea mai numeroasă familie de români din Italia s-a înmulţit. Lidia a născut al 11-lea copil. „Nu noi am decis să facem atât de mulţi copii, dar ...” 1

“E ca atunci când te urci la volan pe timp de noapte. Aprinzi farurile, dar tot nu reuşeşti să vezi în întuneric destinaţia. Nu noi am decis să facem atât de mulţi copii, dar nu ştim niciodată unde ne duce viaţa.”, a declarat Ionel pentru presa din Italia.

El e în Italia din 2010 şi munceşte ca zidar, în vreme ce Lidia nu are serviciu şi se ocupă doar cu îngrijirea copiilor.

Lidia are 39 de ani și întotdeauna e cu un zâmbet pe față. Iar cei 10 copii născuţi înaintea lui Filip sunt Emanuel, 19 ani, Samuel,18, Abel, 17, David, 16, Abigail, 14, Cristina, 12, Sara, 10, Daniel, 7, Beniamin, 5, și Marta, 4 ani.

“Banii nu sunt aşa importanţi, ei nu aduc fericirea. Ne descurcăm cum putem. Nu avem vicii, şi din când în când ne permitem câte un mic capriciu.”, mai adaugă fericitul tată.El a dezvăluit că tot timpul liber e petrecut în familie, iar la sfârşit de săptămână fac mici excursii cu cele două maşini ale familiei. Iar vara, vin şi ei în vacanţă în România, ca toţi românii care muncesc în străinătate.