(Last Updated On: February 7, 2019)

Un român a provocat haos în localitatea Mestre, de lângă Veneția, după ce a luat ca ostatic un bărbat de 61 de ani și a rănit alte două persoane.

Evenimentul s-a produs ieri. Românul de 27 de ani l-a trântit la pământ pe bătrân, apoi l-a luat ostatic. Ținând un cuțit cu o lamă lungă la gâtul acestuia din urmă, informează gazetaromaneasca.com.

(Video) Un român din Italia a luat ostatic un bătrân și a rănit cu un cuțit doi trecători 1

Agresorul a amenințat că-l va ucide pe bărbatul de 61 de ani, în cazul în care cineva va încerca să se apropie de el, și pentru a face mai clar mesajul a pus cuțitul pe gâtul acestuia.

Două patrule ale grupului operativ și radiomobil al Carabinierilor din Mestre au sosit rapid. Aceștia i-au distras atenția românului și, în același timp, au intervenit pentru a-l dezarma și imobiliza.

Doi bărbați au fost ușor răniți în încăierarea cu agresorul, în timp ce bătrânul de 61 de ani, în stare de șoc, a fost preluat de o ambulanță. Din cauza rănilor, acesta din urmă a fost spitalizat, unde va fi ținut sub observație.

Vezi video aici:

Românul este acuzat de violență, amenințări, vătămări corporale grave și ultraj, și se află în spatele gratiilor închisorii Santa Maria Maggiore din Veneția așteptând să fie judecat.