(Last Updated On: February 20, 2019)

Un român din Italia și-a distrus mașina cu un levier după ce automobilul a fost sechestrat de poliție pentru că avea numere românești.

Românul a intrat live pe Facebook și a filmat întreaga scenă.
Bărbatul a cedat nervos, după ce autorităţile italiene l-au depistat în trafic cu numere româneşti. Potrivit legii italiene, toate maşinile cu numere străine aparţinând rezidenţilor trebuie înmatriculate în italia, informează observator.tv

(Video) Român supărat din Italia își distruge cu levierul, Live pe Facebook, maşina confiscată de carabinieri: „Ia, Salvini, maşină” 1

Românul din imagini probabil a crezut că nu-şi mai poate recupera niciodată maşina şi a preferat să o distrugă cu mâna lui.

Deşi mai mulţi utilizatori i-au spus că şi-o poate recupera sau înmatricula fără probleme, românul, supărat peste măsură, şi-a dus până la capăt planul distructiv.

Ghinion a avut și o româncă de 23 de ani. Ea a primit o amendă uriașă, i s-a sechestrat mașina și i s-au luat 5 puncte de pe carnetul de conducere, deși era convinsă că nu a făcut nicio ilegalitate.Singura problemă a fost că nu a verificat societatea la care a plătit asigurarea mașinii, care s-a dovedit a fi falsă, informează gazetaromaneasca.com.

Șoferița a prezentat agenților o chitanță de plată, în valoare de 390 de euro și a descris agenților modalitatea prin carea a achiziționat-o pe internet. Cercetând în amănunt, polițiștii au descoperit că mașina nu avea asigurare din luna noiembrie 2018 și astfel i-au aplicat româncei o amendă de 868 de euro, i-au sechestrat mașina și i-au tăiat 5 puncte de pe carnetul de conducere.

Singurul lucru pe care l-a mai putut face tânăra a fost acela de a depune un denunț împotriva celor care i-au emis asigurarea și au încasat banii.

Polița falsă a fost reținută de polițiști, care ulterior au descoperit că banii pe care românca i-a plătit au ajuns într-o carte de credit reîncărcabilă, fiind evident că au descoperit o altă înșelătorie online.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!