(Last Updated On: February 8, 2019)

Cristi Borcea se întoarce la închisoare după ce a fost condamnat la cinci ani cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia.

Victor Becali a avut o primă reacție după ce Borcea a fost condamnat în dosarul retrocedărilor.

Victor Becali povestește cum a reacționat Borcea după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare 1

“Ca prieten îmi pare foarte rău, ce poziţie pot să am, am fost la el şi aseară, îmi pare rău. Eu, din ce ştiu nu era foarte implicat în povestea asta, ca dovadă că a fost şi achitat în primă instanţă. Cumpărase printr-un împuternicit nişte lucruri pe care le-a şi vândut înapoi, nişte acţiuni, ştiu povestea asta, dar nu ai ce să faci, este o hotărâre a instanţei, nu ai ce face, asta am făcut şi eu asta a făcut şi el.

Cum putea să fie când eşti achitat în fond şi primeşti 5 ani? La contopire vor fi nu 5, 6 ani! Cum poţi fi decât dărâmat? Trebuie să îi nască soţia…copiii, cum poţi fi într-o asemenea situație?”, a declarat Victor Becali, citat de digisport.ro.

Cristian Borcea a fost găsit vinovat pentru faptul că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro.

Borcea mai fusese condamnat și în Dosarul Transferurilor, acolo unde a primit o condamnare de 6 ani și 4 luni. Fostul acționar de la Dinamo a fost eliberat condiționat pe 2 iulie 2018, după patru ani și aproape 4 luni de la primirea condamnării de 6 ani și 4 luni, primite alături de Ioan şi Victor Becali, George Copos, Gică Popescu, Mihai Stoica, Gigi Neţoiu şi Jean Pădureanu.