(Last Updated On: February 8, 2019)

Tatăl italianului cu 8 clase care s-a dat drept chirurg estetician a declarat că nu știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut de 8 ani de zile.

„Nu ştiu nimic. Nu ne-am mai văzut de opt ani. Ne auzeam din când în când, dar lucrurile acestea le-am aflat de la voi jurnaliştii. Medic? Vă repet că locuim în ţări diferite de multă vreme”, a declarat tatăl lui Matteo Politi, citat de adevarul.ro.

Tatăl lui Matteo Politi, medicul fals: „Nu l-am mai văzut de opt ani.Medic? Vă repet că ...” 1

Avocatul italianului Matteo Politi, care se dădea drept medic şi a ajuns să opereze în România, a declarat joi că bărbatul nu are nimic de ascuns. Are studii medicale şi diploma i-a fost recunoscută de Ministerul Educaţiei.

Diploma falsului chirurg italian, reţinut miercuri după ce a fost audiat timp de mai multe ore de poliţişti, ar fi fost recunoscută de Ministerul Educaţiei Naţionale în mandatul lui Valentin Popa.

Matteo Politi a ajuns să folosească bisturiul în baza unor falsuri în acte, parafate cu complicitatea unor funcţionari de la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti. Instituţia a făcut plângere penală împotriva a două angajate, împotriva italianului şi a presupusului său avocat. O femeie care l-a ajutat să strângă toate actele. De la DSP, a obţinut o semnătură “din milă”, a dezvăluit chiar ministrul Sănătăţii. Grav este că n-ar fi singurul caz, spune chiar soţul uneia dintre funcţionarele vizate, informează observator.tv.

Pe 28 martie 2018 Mateo primea coduld e parafa de aici de la DSP cu toata ca dosarul nu era complet iar o parte din acte nu erau traduse în limba romana.

Lipsea un document esenţial – certificatul de liberă practică eliberat de Colegiul Medicilor.