(Last Updated On: February 12, 2019)

Înfrângerea cu România i-a nemulțumit pe cehi care cer acum schimbarea regulamentului din Fed Cup. După această înfrângere Cehia riscă să iasă din Grupa Mondială I.

Capitanul-nejucator al Cehiei, Petr Pala, a cerut Federatiei Internationale de Tenis sa modifice formatul, în asa fel incat Grupa Mondiala I sa contina 16 echipe in loc de 8.

Mai mult, intrucat Cehia nu a contat pe Petra Kvitova la duelul cu Romania, Pala si-ar dori ca si meciurile din Fed Cup sa fie rasplatite cu puncte in clasamentul WTA in asa fel incat tenismenele sa aiba o motivatie in plus sa accepte convocarile, informează ziare.com.

Supărați. Cehii cer schimbarea regulamentului din Fed Cup după înfrângerea cu România. Grigorescu Dan: „Săracul bogat devenit revoluționar  Când "le mergea" din plin cu actualul sistem, nu ziceau nimic cehii. A fost suficient să ...” 1

Grigorescu Dan a scris pe Facebook: „Săracul bogat devenit revoluționar

Când “le mergea” din plin cu actualul sistem, nu ziceau nimic cehii. A fost suficient să “și-o ia” o dată și să piardă brusc din avantaje, că, hop!, au sărit cu propuneri de reformare a sistemului de funcționare a Fed Cup.
Așa e când, doar când ajunge sărac, bogatul devine brusc revoluționar!
Cum i-am putea considera în acest tip de paradigmă pe cei care identifică inechități de care au beneficiat (din plin!) ani la rând și luptă împotriva lor doar după ce-și pierd accesul la privilegii? Imorali?

La fel și în politica de la noi, cât preț să pui pe “zbaterile principiale” ale celor care le inițiază public doar după ce au fost îndepărtați de la “masa bogaților”?
Jenant, zău așa…”

Echipa de Fed Cup a Romaniei s-a calificat in semifinalele competitiei dupa ce a invins Cehia cu 3-2.