(Last Updated On: February 16, 2019)

Simona Halep şi Elise Mertens au mai fost adversare de două ori, în 2018, la Roland Garros şi la Madrid. În ambele meciuri, desfășurate pe zgură, s-a impus Halep. La Roland Garros, Simona Halep s-a impus în 59 de minute, scrie digi24.ro.

Numărul 21 mondial e încântată că a ajuns atât de departe în turneu şi că o va putea întâlni pe Halep. Elise Mertens a beneficiat de absenţa Karolinei Pliskova, pe care trebuia să o întâlnească în turul secund, dar apoi a obţinut victorii mari, împotriva lui Kiki Bertens şi Angelique Kerber.

Succes! Simona Halep joacă astăzi finala Qatar Open 2019 de la Doha 1

Jucătoarea belgiană Elise Mertens a declarat, vineri, că este pregătită psihic pentru finala cu Simona Halep, la turneul de la Doha. „Împotriva Simonei Halep va trebui să fiu agresivă, dar nu prea mult. Ea are multă experienţă, va fi foarte dificil, dar sunt pregătită psihic pentru mâine”, a spus Mertens.

Sportia din Belgia aflată în plină ascensiune și cu o eficiență de invidiat: a câștigat patru dintre cele cinci finale din circuitul WTA la simplu disputate până acum.

Simona Halep joacă astăzi, de la ora 17.00, în finala de la Doha, împotriva numărului 21 mondial, Elise Mertens.