(Last Updated On: February 7, 2019)

Un șofer român de TIR poate fi considerat erou după ce, cu ultimele puteri, a tras TIR-ul într-o parcare de pe o autostradă din austria. Dacă rămânea pe autostradă se putea întâmpla o nenorocire mai mare.

Doru Tăicuţu, angajat al firmei Dunca Expediţii din judeţul Timiş, se afla pe autostrada A12 din Austria, fiind plecat în cursă. La un moment dat, şoferului i s-a făcut rău şi, cu ultimele puteri, a tras TIR-ul într-o parcare de pe autostradă, anunță Observator Tv.

Șofer român, erou înainte să moară. Cu un ultim efort, Doru a scos TIR-ul de pe autostrada din Austria, a tras în parcare şi a murit 1

“Salut colegi. În parcarea Weer Sud de pe A12 Austria,este un coleg roman în stare gravă. Lucrează la firma Dunca Expediţii, camion Iveco roşu, cu indicativul pe cabina 797. Colegul a fost în stop cardio respirator aproximativ 30 minute. Au reuşit cei de pe ambulanta să-l readucă la viaţă”, a scris pe Facebook, Mircea, un coleg al şoferului.

Deși medicii din Austria au făcut tot ce au putut pentru a-l ajuta, nu a fost îndeajuns. Doru Tăicuțu s-a stins din viață în urmă cu 16 ore.

“Cu o durere mare în suflet anunțăm că dragul nostru coleg a încetat din viață astăzi. Medicii din Austria au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a-l ajuta dar din păcate nu a fost îndeajuns.

Noi le mulțumim din suflet autorităților austriece cât și medicilor pentru cooperare și pentru efortul depus. Gândurile noastre sunt acum alături de familia colegului nostru. Odihnește-te în pace, Tăicuţu”, au anunţat pe Facebook reprezentanţii firmei Dunca Expediţii.