(Last Updated On: February 14, 2019)

Simona Halep joacă astăzi  în sferturi la Doha, împotriva germancei Julia Georges, locul 16 WTA.

Partida va începe de la ora 17.30 și va fi transmisă de Digi Sport. Va fi a patra întâlnire între cele două jucătoare, prima după aproape 3 ani. Halep s-a impus în două dintre ele, cele mai recente, desfăşurate în 2014, la Madrid, şi în 2016, la Miami.

Simona Halep, s-a stabilit ora meciului de joi cu Julia Georges. ”Nu am mai jucat de mult timp cu ea și nu știu exact la ce să mă aștept, dar știu că are ...” 1

(Foto GSP)

De fiecare dată, Simona a câștigat clar, în două seturi. În capitala Spaniei a fost 6-2, 6-0. În Florida s-a terminat 6-4, 6-1.

Singura victorie a jucătoarei din Germania a fost obținută când românca era încă o adolescentă. în 2009, în calificările turneului indoor de la Paris. A fost 6-4, 2-6, 6-3 pentru Georges.

”Nu am mai jucat de mult timp cu ea și nu știu exact la ce să mă aștept, dar știu că are serviciu foarte bun și forehand bun, dar am șansa mea și o să dau totul”, a spus Halep, despre acest meci, pentru Digisport.

Simona a vorbit apoi și despre condițiile dificile în care e nevoită să evolueze la Doha. ”E foarte cald ziua aici, iar seara foarte rece, chiar am simțit un mic disconfort, ti-e și teamă să nu te accidentezi, dar am încercat să stau liniștită și să-mi fac treaba. N-am mai avut dureri deloc la spate, mă pregătesc bine, încerc să nu am nicio accidentare, asta e principalul obiectiv din acest an”.