(Last Updated On: February 17, 2019)

Simona Halep a ales să nu mai continue colaborarea cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput, după doar un turneu în care au fost împreună.

“Am încercat pentru o perioadă și s-a încheiat. Am decis să punem stop din moment ce nu ne potrivim. Este o persoană bună, un om foarte amabil, dar pe terenul de tenis nu există chimie între noi. Rămânem prieteni, e un om foarte bun”, a spus Halep, citată de digisport.ro.

Simona Halep a rămas fără antrenor! Cine ar putea să îi fie noul tehnician. "Am încercat pentru o perioadă şi s-a încheiat. Am decis să ...” 1

Întrebată ce se va întâmpla în viitorul apropiat, sportiva noastră a explicat că va încerca să evolueze fără tehnician o perioadă.

“Pot spune că nu caut un antrenor în momentul de faţă. Am echipa mea, am nevoie de puţin timp. Am spus la începutul anului că am nevoie de un tehnician. Încă am, simt nevoia aceasta, dar în acelaşi timp simt că am nevoie de puţină libertate. Vreau să pun în aplicare ce am învăţat de la Darren în aceşti ani”, a mai spus românca.

La Dubai, învingătoarea de la Roland Garros merge fără tehnician şi se pare că la fel se va întâmpla şi la Indian Wells şi Miami.

Nu e exclus ca în viitor sportiva noastră să reia colaborarea cu Andrei Pavel, care nu mai colaborează cu Marius Copil.

Cătălin Striblea: „Simona Halep a anunțat într-un interviu pentru site-ul WTA c-a renunțat la colaborarea cu antrenorul belgian. „E o persoană bună, o persoană foarte plăcută, dar pe teren chimia nu este acolo”.

Nu știu ce să zic, mie omul mi s-a părut lipsit de însuflețire. Nu l-am văzut o dată în picioare la Doha. Păreri?”