(Last Updated On: February 18, 2019)

Daniel Neagu, în vârstă de 31 de ani, care în vara anului trecut a distrus 5 case, în valoare de 800.000 de lire fiecare, într-un cartier proaspăt reconstruit din Buntingford, Hertfordshire, a pledat vinovat.

Pe 11 august 2018 românul  a pus la pământ cinci case abia ridicate de firma McCarthy & Stone Retirement Livin.

Neagu a pledat la început nevinovat, la o ședință preliminară ce s-a desfășurat la St. Albans Crown Court, în septembrie 2018. Însă, pe 15 ianuarie, el și-a schimbat declarația și a pledat vinovat la o serie de acuzații de distrugere, informează  ziarulromanesc.net.ț

Românul din Marea Britanie care a distrus case de 800,000 de lire sterline bucata pledează vinovat. Martorii spun că râdea și făcea poze când le distrugea 1

Neagu, în vârstă de 30 de ani,  a fost arestat pe 11 august, imediat după ce a distrus casele construite de firma la care lucra și care, susține el, nu l-a plătit.

Mai mulți martori au declarat că bărbatul râdea și fotografia distrugerile cauzate și le-ar fi spus polițiștilor că nu a fost plătit și din acest motiv a distrus casele.

Românul fusese concediat cu câteva zile înainte să distrugă casele din cartierul abia construit, iar firma care l-a dat afară a susținut că acesta dusese un utilaj de construcții în România și l-ar fi lăsat acolo, imediat după concediere.