(Last Updated On: February 1, 2019)

Un român din Italia, căruia i-a fost sechestrată mașina deoarece circula cu numere românești, a refuzat să iasă din automobilul oprit de polițiști.

Când a auzit că mașina îi va fi sechestrată, românul s-a agățat puternic de volan și i-a anunțat pe militari că el nu va coborî sub nicio formă din mașină, informează gazetaromaneasca.com.

Român din Italia. Carabineirii au vrut să-i confiște mașina. S-a agățat puternic de volan și i-a anunțat pe militari că el nu va coborî sub nicio formă din mașină 1

Constatând că șoferul, un român în vârstă de 30 de ani, este rezident de mai mulți ani în Italia, polițiștii au decis să aplice noile norme intrate în vigoare în acest an. Astfel, l-au anunțat pe șofer că mașina este sechestrată și lui îi va fi aplicată o amendă de 712 euro.

Carabinierii l-au convins să coboare anunțându-l că îi vor duce mașina într-un loc pe care el îl dorește și nu va fi parcată într-un loc închis, unde să nu poată avea acces.

Abia atunci când a văzut că sosește un camion de remorcare, românul a acceptat să coboare, dar a plătit amenda pe loc: 712 euro