(Last Updated On: February 19, 2019)

Un parlamentar din Slovenia a demisionat după ce a recunoscut că a furat un sandviș dintr-un magazin din Ljubljana.

Darij Krajcic le-a spus jurnaliștilor că s-a enervat pentru că vânzătorii l-au tratat ca și când ar fi fost invizibil, așa că a decis să le testeze vigilența ieșind din magazin cu sandvișul în mână, informează digi24.ro.

Parlamentarii români sunt și condamnați penali dar ...Un parlamentar sloven a demisionat, după ce a furat un sandviș. Explicația politicianului pentru gestul său 1

Furtul a trecut neobservat, iar parlamentarul spune că a revenit mai târziu pentru a plăti sandvișul. El și-a cerut scuze pentru gestul său, adăugând că regretă „acest experiment social”.

Cei trei vânzători nu l-ar fi observat și nu s-au grăbit să îl servească, așa că parlamentarul, fost profesor, a ieșit cu sandvișul, fără să plătească.

„Nimeni nu a venit după mine, nimeni nu a dat alarma”, a povestit el, adăugând că existența camerelor de supraveghere a slăbit vigilența angajaților.

Inițial, parlamentarii s-au amuzat pe seama poveștii lui Darij Krajcic. Însă joi, Brane Golubovic, liderul partidului LMS, din care face parte Krajcic, a condamnat gestul acestuia, catalogându-l drept „inacceptabil”. „Și-a asumat vina și a demisionat din proprie inițiativă”, a precizat Brane Golubovic ulterior.