(Last Updated On: February 13, 2019)

Amenințat cu suspendarea, plângeri penale, plângeri la CCR, Klaus Iohannis a câștigat bătălia de etapă cu Olguța Vasilescu. Aceasta renunță să mai fie ministru și anunță pe Facebook că bătălia ei cu Iohannis de abia acum începe.

Radu Banciu, citat de B1Tv: „Ce mi se pare mie aici de comentat e că președintele Iohannis a regăsit o pârghie pe care nici el n-o cunoștea: poate să spună ”nu” în viață!. Ne întrebăm azi, smulgându-ne ultimele fire din cap, oare de ce Iohannis n-o fi acționat levierul ăsta cu pârghii mai devreme.

Olguța Vasilescu: „Bătălia mea cu Iohannis de-abia acum începe...Noi suntem naționaliști, ca sângele apa nu se face si școala PRM-ului chiar m-a ajutat! Ma bat pana la capăt când ...” 1

Iată că putea să respingă și alți nepregătiți, dar poate că nu-l pasiona sau poate că a aflat prea târziu, ceea ce e același lucru. În PSD sunt numai lași și nimeni nu îndrăznea să meargă până la suspendare”.

Într-un comentariu la postarea în care-și anunță retragerea, Olguța Vasilescu a spus: „Noi suntem naționaliști, ca sângele apa nu se face si școala PRM-ului chiar m-a ajutat! Ma bat pana la capăt când e cazul, dar nu cu riscul sa blocam guvernarea și investițiile așteptate de oameni.

Olguța Vasilescu: „Bătălia mea cu Iohannis de-abia acum începe...Noi suntem naționaliști, ca sângele apa nu se face si școala PRM-ului chiar m-a ajutat! Ma bat pana la capăt când ...” 2

Un minister fără ministru de 80 de zile nu produce nimic pentru țara. Oamenii de stat pun interesul național mai presus de interesul lor. Eu așa gândesc și, cu riscul ca mi-am supărat toți colegii de partid care m-au susținut, cred cu tărie ca am făcut bine procedând așa. Nu îmi duce grija! In orice funcție sunt as fi, îmi urmăresc obiectivul cu aceeași înverșunare pe care o cunoști bine. Bătălia mea cu Johannis de-abia acum începe…”