(Last Updated On: February 11, 2019)

Nidelea Nicoleta, de la Alianța Națională pentru Boli Rare România, atrage atenția că rețeta anti-gripă prezentată de Olivia Steer poate duce la moarte. Rețeta a fost criticată și de Raed Arafat.

Nidelea Nicoleta: „SE POATE MURI, Olivia Steer!
Nu am reacționat nici când postacii tai au aruncat cu pietre si au spus enormitatea la adresa mea, dar acum sunt nevoită să răspund: ACEASTA RETETA POATE UCIDE!

Nidelea Nicoleta, despre rețeta anti-gripă: „SE POATE MURI, Olivia Steer! Una din regulile de baza este: usturoiul si ardeiul iute combinate ele însele sau cu un acid provoacă de la hemoragie digestiva până la perforarea mucoasei stomacale...Capsaicina din ardeiul iute, oțetul, ceapa, hreanul si ghimbirul combinate au în 100 de gr de produs cca 11000 unitati de histamina, de la 300 intri în soc anafilactic. Practic unuia cu ...” 1

Avem acid acetic cu arsenic, capsaicina, totul amestecat cu HCL din sucul gastric!
Sunt unul dintre puținii consumatori profesioniști de ardei iute, as putea ține conferințe despre unitatile scoville si pot deosebi până la 30 de diferite de aroma pe aceeași scara scoville.

Una din regulile de baza este: usturoiul si ardeiul iute combinate ele însele sau cu un acid provoacă de la hemoragie digestiva până la perforarea mucoasei stomacale.
Capsaicina si usturoiul asociate, adică arsenicul combinat cu ardeiul iute potențează riscul alergen de 10 de ori si produc leziuni bucale si gastrice.

Capsaicina din ardeiul iute, oțetul, ceapa, hreanul si ghimbirul combinate au în 100 de gr de produs cca 11000 unitati de histamina, de la 300 intri în soc anafilactic. Practic unuia cu atopie sau copilului le provoacă pe loc moartea! 3-4 linguri înseamnă minim 5000 de unități de histamina.

Ghimbirul si cuișoarele se anulează reciproc, dar potențează continutul de histamina si inhiba diaminoxidaza.
DISTRIBUITI ca să salvați oameni!”

Olivia Steer: „Am găsit pe un site cu trafic greu reteta naturistă a VACCINULUI ANTIGRIPAL. Rog nu-l faceți acasă, dacă nu vreți să se supere Tanti Pintea și Nenea Cercel, că nu le mai iese epidemia, nici macar pe hîrtie. Și apoi nu mai pupă nimeni comisioane din noile achiziții de vaccinuri. Și asta nu e frumos deloc!
1/4 cana usturoi pisat
1/4 cana ceapă tocată
1/4 cană ardei iute tocat

1/4 cană ghimbir ras
3 linguri de hrean ras
1 lingura cuișoare pisate

750 ml oțet organic de mere
Se așează totul într-un borcan de 1, 5 litri. Se completează cu oțet și se lasă la infuzat peste noapte. Se iau două-trei-patru linguri, la fiecare masa”.

Raed Arafat pentru Digi24.: „Cea mai noua reţetă minune: usturoi și ceapă pisate în loc de vaccin antigripal. „Usturoi, ceapă, ardei iute, ghimbir, oțet de mere care să se pună 12 ore și să se ia 2-3-4 linguri la fiecare masă. Ăsta e vaccinul antigripal propus pe net.

Asta înseamnă că cine ascultă, îmi pare rău să le spun, bazaconii, și nu se vaccinează își pune viața în pericol, sau pune viața copiilor în pericol. Pentru că creșterea imunității la un virus nu se face mâncând ceapă sau usturoi. Or fi alimente sănătoase, ăsta e un aspect, dar ele nu pot să creeze imunitate la un anumit patogen. Vaccinurile fac acest lucru.

Vaccinurile pe care tot le blamăm, indiferent cât vin unii și alții să spună că ele nu sunt bune, dacă luăm istoric de când au fost create și până acum ce au facut, au salvat sute de mii de vieți, dacă nu milioane de vieți și au prevenit boala la alte milioane de persoane.

Așa că, încurajând populația să recurgă la astfel de leacuri băbești, care nu sunt documentate, nu sunt cu nicio bază medicală, nu face decât ca populația să devină mult mai vulnerabilă. Cu cât mai puțini oameni vaccinați sunt în România împotriva unei anumite boli, cu atât șansa apariției unei epidemii și a unui număr mai mare de decese crește”.