(Last Updated On: February 13, 2019)

Monica Niculescu i-a mulțumit miercuri antrenorului care a ajutat-o să facă jocuri foarte bune la Fed Cup împotriva Cehiei.

Punctul decisiv al României a fost adus de dublul Niculescu-Begu, jucătoarele Clubului Sportiv Municipal din București învingând în trei seturi perechea aflată pe primul loc în clasamentul mondial, Barbora Krejcikova – Katerina Siniakova.

„Suntem obosite, dar fericite. A fost un super week-end, nu pot să cred că suntem în semifinale după acel meci epic. Doar dacă jucam la cel mai înalt nivel puteam să le învingem pe liderele mondiale. Am avut parte de o galerie mimunată, simțeam încurajările tuturor, efectiv nu aveai cum să nu câștigi acel meci cu atâta energie din tribune” – Monica Niculescu, jucătoare CSM București, pentru Sport FM.

Monica Niculescu: „MULTUMESC CALIN !!!Omul caruia ii datorez rezultatul frumos de la Fed Cup Ostrava! S-au spus multe zilele acestea, am castigat, ne-am bucurat, ne-am calificat in SEMIFINALA FED CUP, dar nu s-a spus un lucru ...” 1

Pe Facebook, Monica Niculescu a scris: „MULTUMESC CALIN !!!Omul caruia ii datorez rezultatul frumos de la Fed Cup Ostrava!
S-au spus multe zilele acestea, am castigat, ne-am bucurat, ne-am calificat in SEMIFINALA FED CUP, dar nu s-a spus un lucru ,care cel putin pentru mine este cel mai important si simt nevoia sa-l subliniez.

Victoria din meciul decisiv de dublu contra echipei numarul unu mondial nu ar fi fost posibila fara aportul antrenorului meu CALIN CIORBAGIU, impreuna cu care am pregatit acest meci zi de zi prin discutiile indelungate zilnice, schemele tactice pe care mi le-a dat pentru a le repeta la antrenamente precum si discursul motivational de dinaintea partidei care mi-au dat incredere maxima in fortele mele si ale echipei de dublu!

Sper din tot sufletul ca la meciurile viitoare sa fie alaturi de echipa si, si cu ajutorul priceperii lui sa putem realiza ceva cu adevarat maret pentru ROMANIA!
H A I R O M A N I A !”