(Last Updated On: February 8, 2019)

Guvernul are astăzi ședință iar pe ordinea de zi nu figurează Bugetul! Dragnea, Tăriceanu, Dăncilă au promis că astăzi aprobă Bugetul. Nu se închid cifrele? Chiar așa dezastru este? La această oră se desfășoară un protest în fața Guvernului pentru susținerea Autostrăzii Moldova. Guvernul nu a bugetat bani pentru construcția acesteia deși Parlamentul a votat o lege pentru construcție.

Moise Guran: „Dăncilă s-a dus prin Europa ca să le spună ălora că ea dă OUG pentru mântuirea lui Dragnea. În altă ordine de idei, azi e ședință de guvern pentru Buget, dar Bugetul nu e pe ordinea de zi.

Va fi, eventual, introdus pe cea suplimentară.
Măi, voi sigur vreți să mai faceți buget anul ăsta?”

Stefan Vlaston: „Premierul Romaniei la Bruxelles. Apara interesele Romaniei!”

Moise Guran: „Dăncilă s-a dus prin Europa ca să le spună ălora că ea dă OUG pentru mântuirea lui Dragnea. În altă ordine de idei, azi e ședință de guvern pentru Buget, dar Bugetul nu e pe ordinea de zi.  Va fi, eventual, introdus pe...” 1

Neculai Constantin Munteanu: „OOPS!Primul succes major de când România a preluat Președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene, Viorica Dăncilă e luată la Bruxelles drept prim-ministrul Bulgariei. Gurile rele zic că de la deux-pièces i se trage. Foarte șic, se pare, și folosit de bulgari la ambalatul și vândutul castraveților”.

Cristian Soimaru: „Acum în Piața Victoriei. Sprijinim proiectul autostrăzii A8 de care regimul Dragnea-Vâlcov-Dăncilă își bate joc. În ciuda faptului că proiectul Autostrăzii Târgu Mureș – Iași (cu legătură spre Basarabia) reprezintă o mare prioritate strategică de dezvoltare a infrastructurii, este dorit și cerut de milioane de români și a fost votat o lege (pentru construirea A8) în Parlament cu nici 3 luni în urmă”.

Moise Guran: „Dăncilă s-a dus prin Europa ca să le spună ălora că ea dă OUG pentru mântuirea lui Dragnea. În altă ordine de idei, azi e ședință de guvern pentru Buget, dar Bugetul nu e pe ordinea de zi.  Va fi, eventual, introdus pe...” 2 Moise Guran: „Dăncilă s-a dus prin Europa ca să le spună ălora că ea dă OUG pentru mântuirea lui Dragnea. În altă ordine de idei, azi e ședință de guvern pentru Buget, dar Bugetul nu e pe ordinea de zi.  Va fi, eventual, introdus pe...” 3 Moise Guran: „Dăncilă s-a dus prin Europa ca să le spună ălora că ea dă OUG pentru mântuirea lui Dragnea. În altă ordine de idei, azi e ședință de guvern pentru Buget, dar Bugetul nu e pe ordinea de zi.  Va fi, eventual, introdus pe...” 4

Revenim cu detalii!