(Last Updated On: February 9, 2019)

Bătaia încasată de Mircea Badea din pareta motociclistului Teodor Tedi Constantin în 56 secunde i-a dat o idee luptătorului Daniel Ghiță.

Campionul de K1 s-a oferit să-l antreneze un an pe Mircea Badea pentru ca prezentatorul TV să-și ia revanșa, potrivit Can Can.

Pe Facebook, Daniel Ghita a scris: „Toată România discută de meciul lui Mircea Badea! A luat un KO. Așa…și ? Nu este sportiv de performanță!
Îl antrenez un an de zile ( așa mă pot răzbuna pe el😂) și facem lupta încă odată.
Mă credeți ca nu mai pierde prin TKO?

Mircea Badea antrenat de Campionul de K1 Daniel Ghiță?! „Toată România discută de meciul lui Mircea Badea! A luat un KO. Așa...și ? Nu este sportiv de performanță! Îl antrenez un an de zile și ...” 1

Decât sa mulgi vaci și sa construiesti toalete la Fermă, sunt de apreciat alții care luptă. Nu?
Nihil Sine Deo”.

Tot pe Facebook, Georgeta Condur a comentat: „Daniel Ghiță, ofertă pentru Mircea Badea: ”Îl antrenez eu un an de zile (așa mă pot răzbuna pe el 🙂 ) și facem lupta încă o dată. Mă credeți că nu mai pierde prin TKO?”.

Doamne-ajută să accepte Badea! Așa, peste un an putem vedea încă o ”revanșă” de vis, iar de data asta, dacă rezistă în ring mai mult de 5 secunde, o să fie și mai fain: gândiți-vă cum o să-i arate mufarina după meci!”

Mircea Badea antrenat de Campionul de K1 Daniel Ghiță?! „Toată România discută de meciul lui Mircea Badea! A luat un KO. Așa...și ? Nu este sportiv de performanță! Îl antrenez un an de zile și ...” 2

Traian Berbeceanu: Nu de KO râde lumea, my friend. De aroganța, lipsa de bun simț și prostia de care dă dovadă.
Ție, mult succes în tot și-n toate! (like pt foto)