(Last Updated On: February 13, 2019)

Medicul Vasi Rădulescu răspunde unei întrebări puse pe Facebook despre efectul ardeiului cayenne pusa intr-o ceasca cu apa.

Medicul administrează și Leapșa de sănătate, „un proiect de educație medicală bazat exclusiv pe implicarea oamenilor din societate. Misiunea noastră (noi și mai ales voi) este de a crește nivelul de cunoștințe medicale, de a realiza o informare de calitate din cele mai bune surse (medici cu o minte extraordinară), de a asigura sănătatea în rândul mulțimilor, indiferent de vârstă”.

Medicul Vasi Rădulescu: „Buna ziua. Am citit un articol. Va rog sa-mi confirmati/infirmati veridicitatea lui: o lingurita de pulbere de ardei cayenne pusa intr-o ceasca cu apa poate preveni un atac de cord (bauta doar daca persoana este constienta) ? Am nevoie de parerea dumneavoastra avizata.”

Medicul Vasi Rădulescu: „Buna ziua. Am citit un articol. Va rog sa-mi confirmati/infirmati veridicitatea lui: o lingurita de pulbere de ardei cayenne pusa intr-o ceasca cu apa poate preveni un atac de cord (bauta doar daca persoana este constienta) ? Am nevoie de parerea dumneavoastra avizata” 1

Dacă oamenii au nevoie de părerea mea avizată, eu le-o ofer, gratuit, la orice oră. Nu contează că primesc uneori și sute de mesaje. Eu sunt aici să ofer păreri avizate. E prăpăd când nu le ofer. Unii mă bombardează cu blesteme. Ca să evit blestemele, eu răspund. Mă trezesc la trei dimineața și răspund. Las treburile și răspund. Las furculița jos și răspund.

Revenind la subiect, ardeiul cayenne per se nu previne nimic. Eventual vă transformă în dragoni care scuipă foc pe nări sau rachete care scot flăcări prin altă parte.

Dacă chiar vreți, să-l consumați în stare de conștiență. Nu în somn. Nu în comă.

Sunt aici pentru orice altă întrebare. Eventual să-mi spuneți dacă e ok să dorm o noapte pe săptămână. Îmi spuneți voi când, asta dacă îmi permiteți.

Pupici iuți