(Last Updated On: February 18, 2019)

Infractorii sunt apreciați de mulți români. Trebuie să iasă la televizor și să spună o poveste, că i-a abuzat Codruța. Lacrimile țâșnesc instantaneu la privitori, toate infracțiunile se uită. Chiar dacă 100,000 de pensionari au fost furați. Infractorul este iertat.

Nicolae Popa si Sorin Ovidiu Vintu au fost artizanii celei mai mari înșelăciuni post-decembriste, find vorba de aproximativ 300.000 de persoane păcalite. Mai mulți au fost condamnați in acest caz, in procese care au durat peste un deceniu. Căderea FNI a avut loc in anul 2000.

Lucian Mindruta: „FNI a păgubit 100.000 de pensionari... Șeful organizației a fugit in străinătate când funia a ajuns la par. A fost condamnat, da' nu s-a prezentat la pușcărie de buna voie...niște fraieri din România s-au gândit sa-l aducă aici, sa facă dreptate ălora 100.000 de pensionari. Ce fac acum aia 100.000 de pensionari? Unii ...” 1

Care este situația la zi in acest dosar? 155.000 de persoane nu au fost despăgubite nici pana in prezent, potrivit unui răspuns primit de deputatul USR Vlad Durus, informează bussines24.ro.

Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAS) mai trebuie sa plătească suma de 341.776.000 de lei păgubiților FNI. Suma s-ar putea mari, ca urmare a deschiderii unor noi procese si a actualizării despăgubirilor cu rata inflației.

Polițistul Traian Berbeceanu: „Dacă tot a fost adus abuziv în țară, io zic că p-ăsta de-o ciordit banii de la peste 300.000 de români, să-l pună la finanțe. Pe colectare, băi nene, să folosim abilitățile omului.

Cum ar fi să adune chiar el, impozitele de exemplu, de la sutele de mii de familii țepuite de FNI?
Îndrăzniți să vă gândiți? Dar să credeți?”

Lucian Mindruta: „FNI a pagubit 100.000 de pensionari (estimarea cea mai modesta). Seful organizatiei a fugit in straintate cand funia a ajuns la par. A fost condamnat, da’ nu s-a prezentat la puscarie de buna voie.

Omul si-a facut planul sa ramana in Asia de tot, dar niste fraieri din Romania s-au gandit sa-l aduca aici, sa faca dreptate alora 100.000 de pensionari.

L-au adus, l-au bagat la puscarie, ma rog, tot tacamul. Si-a facut pedeapsa. Banii nu s-au mai recuperat, ca a avut cine sa-i toace intre timp.

Ce fac acum aia 100.000 de pensionari? Unii isi dorm somnul de veci.

Altii insa isi dorm somnul ratiunii in fata televizoarelor, unde unii le explica ce mare tradare de tara si ce mare infractiune s-a savarsit cu ocazia aducerii hotului la puscarie!

Intelegeti cat de sever e retardul mintal al acestor oameni?

Pagubitii de la FNI plang acum pe umarul celui care i-a furat, stergandu-se la coltul ochiului cu talonul de pensie marita de pesedeu. Marita pe banii altor pagubiti: nepotii lor!

Puneti o taxa pe prostie. Abia atunci o sa avem bani de autostrazi!