(Last Updated On: February 16, 2019)

Florin Ristei (31 de ani) a anunțat pe Facebook scoaterea din grilă a emisiunii „Prietenii de la 11“, pe care o prezintă la Antena 1 alături de Diana Munteanu (40 de ani).

După ce Paginademedia.ro a relatat că Antena 1 ar urma să scoată din grilă mai multe emisiuni, printre care şi cea prezentată de Florin Ristei şi Diana Munteanu, cântăreţul a ţinut să lămurească situaţia, informează Adevarul.

Florin Ristei: „Emisiunea ”Prietenii de la 11” iese din grila de programe Antena1. După 2 ani de emisiune, am ales să schimb ceva, de aici și plecarea mea.Pe Diana o puteți urmări, curând, în...” 1

Florin Ristei a scris pe Facebook: „Răspund aici, pentru cine e interesat, ca să evităm tot felul de telefoane și întrebări penibile.
Din 1 martie, emisiunea ”Prietenii de la 11” iese din grila de programe Antena1. După 2 ani de emisiune, am ales să schimb ceva, de aici și plecarea mea.

A fost o experiență foarte mișto, cu o echipă de producție profi, cu o Diana Munteanu așa cum nu o știam și cu care, zic eu, că am facut echipă foarte bună, și un context în care m-am simțit bine, am vorbit ce am vrut și de care sunt mândru.

Pe Diana o puteți urmări, curând, în alte formate ale Antena1, eu, în schimb, iau o pauză de tv și mă concentrez pe ce am de făcut cu FreeStay în perioada asta.
Hai că ne mai vedem 2 săptămâni la ora 11, apoi ne vedem cu drag la concerte, sau online, oricând :D”