Felicitări! Simona Halep s-a calificat în finala la Doha după un meci nebun. „Nu am renunțat, mi-am promis că nu mai cedez în fața ei încă o dată. Este cel mai bun meci făcut de mine…”

Simona Halep s-a calificat în finala de la Doha după un meci extrem de greu cu Elina Svitolina. Halep a înivns cu  6-3, 3-6, 6-4.

După un prim set câştigat uşor de Simona, Svitolina a revenit senzaţional şi părea că se va impune, după ce s-a distanţat în decisiv la 4-1. Constănţeanca nu a cedat o secundă şi a crezut mereu în propriile forţe, reuşind o victorie de senzaţie.

Felicitări! Simona Halep s-a calificat în finala la Doha după un meci nebun. „Nu am renunțat, mi-am promis că nu mai cedez în fața ei încă o dată. Este cel mai bun meci făcut de mine...” 1

„Nu am renunțat, mi-am promis că nu mai cedez în fața ei încă o dată. Este cel mai bun meci făcut de mine până acum. Sunt foarte fericită că nu am simțit oboseala până acum.

Am amintiri superbe de la acest turneu. E extraordinar să joc din nou o finală, să joc pentru trofeu. Vă mulțumesc tuturor pentru încurajări”, a spus Simona Halep, la finalul meciului cu Svitolina, citată de digisport.ro.

În finala de la Doha, în direct la Digi Sport 1, Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei Kerber – Mertens.