(Last Updated On: February 18, 2019)

Bucurie mare în rândul celor condamnați de judecătorii din România după ce s-a aflat că Laura Codruța Kovesi este anchetată penal de o secție specială înființată de PSD despre care Comisia de la Veneția a cerut să fie desființată.
Condamnații au devenit eroi, procurorii sunt anchetați. Iar multor români le place.

Elena Udrea intervine în scandalul zilei din România. Aflată în Costa Rica, fosta şefă a cancelariei lui Traian Băsescu a transmis un mesaj în care spune că Laura Codruţa Kovesi ar trebui să fie condamnantă la 6 ani de închisoare cu executare, informează Observator Tv.

Elena Udrea despre Kovesi: „Ar trebui sa primească minim 6 ani de pușcărie, plus să fie obligată să ...” 1

Elena Udrea, care a fugit de doi ani în Costa Rica, a lansat un atac dur la adresa Laurei Codruţa Kovesi. Fostul ministru a postat un mesaj pe Facebook în care o desfiinţează pe fosta şefă a DNA dar şi pe susţinătorii acesteia.

În mesajul postat în urmă cu doar câteva ore, Elena Udrea transmite că Laura Codruţa Kovesi ar trebui să stea 6 ani în închisoare şi să fie obligată să-i dea înapoi banii pe care Sebastian Ghiţă spune că i-a plătit pentru aducerea în ţară a lui Nicolae Popa.

Elena Udrea pe Facebook: „Buna seara! Sper ca sunteti bine. Referitor la subiectul zilei in Romania, acuzarea doamnei Kovesi, un prim comentariu, aici, pe Facebook. Aparatorii dansei in special, sustin ca nu este grav si nici nu e luare de mita faptul ca i-a cerut lui Sebastian Ghita sa plateasca un avion privat cu care sa il aduca in tara pe fugitul Nicolae Popa, in 2009. As fi fost inclinata sa ii iau apararea si sa spun si eu la fel, daca in cazul meu lucrurile nu ar fi identice.

Adica, eu am fost acuzata de doamna Kovesi ca l-am adus pe Lucian Bute sa boxeze in tara lui, unde milioane de romani isi doreau sa il vada boxand si nimeni nu a fost in stare sa organizeze un meci al acestuia in Romania.

“Justiţia e doar pentru căţei?”
Bute nu a boxat pentru Elena Udrea, nu a boxat la mine in sufragerie, nu am avut niciun avantaj din prezenta lui la acea Gala de box, cunoscuta ca Gala Bute. Singurul castig pe care doamna Kovesi l-a identificat, au fost aplauzele pe care le-as fi primit, adica imaginea buna pe care mi-as fi facut-o… Si am fost condamnata 6 ani cu executare pentru asta si s-a dispus de catre un complet ilegal constituit (din care a facut parte si domnul judecator Ionut Matei) si confiscarea de la mine a unei sume egala cu suma platita de ministerul pe care il conduceam pentru promovarea Romaniei in timpul acestui meci de box!!!

Atunci de ce se mira ea si sustinatorii ei ca este acuzata ca a luat mita suma de bani reprezentand contravaloarea inchirierii avionului privat si ca a avut si un castig de imagine, pe langa vacanta cu spp-istul in Indonezia, cu avionul privat, unde ea nu avea ce sa caute?
Daca eu am incalcat legea, atunci si ea a incalcat-o si ar trebui sa primeasca minim 6 ani de puscarie, plus sa fie obligata sa ii dea banii inapoi lui Ghita…Sau justitia nu e egala pentru toti, e doar pentru catei?”.