(Last Updated On: February 11, 2019)

Reprezentanții Fed Cup au reacționat după ce România a învins Cehia și s-a calificat în semifinalele competiției. România a învins Cehia, deţinătoarea trofeului, cu scorul de 3-2, duminică seara, la Ostrava, după victoria dramatică a perechii Irina Begu/Monica Niculescu în faţa cuplului Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cu 6-7 (2), 6-4, 6-4.

”Au scris istorie! România a bătut campioana Cehia, cu 3-2 și a ajuns în semifinale pentru prima oară”, au scris cei de la Fed Cup pe contul oficial de Twitter.

Alături, a fost atașat și un videoclip cu bucuria românilor, informează digisport.ro.

România a învins Cehia, deţinătoarea trofeului, cu scorul de 3-2, duminică seara, la Ostrava, după victoria dramatică a perechii Irina Begu/Monica Niculescu în faţa cuplului Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cu 6-7 (2), 6-4, 6-4.

WTA Tennis: Halep o depaseste pe Pliskova, iar Romania uimeste Cehia in Fed Cup! Romania a ajuns in semifinale dupa ce Begu si Niculescu au produs un soc major, invingandu-le pe Krejcikova si Siniakova pentru a elimina campioana en-titre, Cehia, potrivit ziare.com.

Ce scrie presa internațională despore calificarea fabuloasă a României în semifinale Fed Cup. „Halep o depaseste pe Pliskova, iar Romania uimeste Cehia in Fed Cup! Romania a...” 1

Idnes (Cehia): Drama dureroasa in Fed Cup! Begu a fost implicata covarsitor, dar Monica Niculescu a fost cea mai buna jucatoare a meciului decisiv. Replicile sale rapide au adus un succes istoric pentru Romania!

Tensivoy Svet (Cehia): Meciul decisiv a durat trei ore si a parut ca o lupta in care nimeni nu avea voie sa greseasca! Krejcikova si Siniakova erau favorite, dar nu au reusit sa le invinga pe Begu si Niculescu.

L’Equipe: Franta va intalni Romania in semifinale! Romania a invins detinatoarea trofeului si castigatoarea a sase din ultimele opt editii!

În semiffinale, România va da piept cu Franţa, în 20 şi 21 aprilie. Partida se va disputa în deplasare.