(Last Updated On: February 16, 2019)

Florin Busuioc nu va mai prezenta stirile meteo de dimineață, în urma infarctului pe care l-a suferit. Actorul va prezenta doar rubrica meteo de seară de la Pro TV.

„Firească (n.r.: Răspunsul prezentatorului când a fost întrebat: «Cum e revenirea?») Am avut o revenire normală, fără eforturi prea mari, pentru că nu mai fac şi ştirile de dimineaţă, doar pe cele de seară. Da, dar deocamdată nu am voie să fac atât de mult efort.

Busu explică de ce prezintă Meteo doar seara. „Măi, eu am avut noroc. Pentru că o oră am mirosit florile la rădăcină, cum mi-a spus doctorul. Timp de o oră n-am existat....Îmi reproșez că am fumat ca un turc dement, nu ca unul normal. Am avut o viaţă cam ...” 1

Dimineaţa e puţin mai complicat: sunt multe intervenţii de-ale mele şi e un timp îndelungat pe care trebuie să-l petrec acolo, sunt patru ore şi jumătate, iar pentru asta va trebui să-mi mai revin puţin cu coastele. Am nişte coaste rupte în urma resuscitării, aşa că nu pot să respir complet, iar asta mă ţine departe de programul de dimineaţă şi de teatru”, a mărturisit Florin Busuioc, citat de gandul.info.

„Măi, eu am avut noroc. Pentru că o oră am mirosit florile la rădăcină, cum mi-a spus doctorul. Timp de o oră n-am existat. Nimic. Am uitat complet acea zi”, a mai spus Busu.

„Îmi reproşez că am fumat ca un turc dement, nu ca unul normal. Am avut o viaţă cam dezorganizată, în sensul că mă culcam pe la 2 noaptea şi mă trezeam la 5. Acum mă culc la 22:30-23:00, sunt mult mai potolit. Şi nu mai simt deloc nevoia să fumez. Mi s-a luat. Nu neapărat că m-am speriat. N-am mai simţit nevoia să fumez. Sunt mai calm”, a mai declarat actorul.