(Last Updated On: February 18, 2019)

Simona Halep este favorita și Ambasadei Suediei din România. Vineri și sâmbătă, Halep a fost vedeta pagini de Facebook a Ambasadei.

Vineri, imediat după semifinală, Ambasada Suediei a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj pentru Halep – o declarație de dragoste de Valentine’ Day: „Când are o zi lungă la birou, amintește-i că pentru tine e mereu nr. 1”, potrivit Digi 24.

Ambasada Suediei din România, încă un mesaj superb pentru Simona Halep, după înfrângerea de la Doha 1

Iar sâmbătă, după finala „extaz-agonie-speranță-înfrângere” împotriva lui Elise Mertens, cei de la ambasadă au revenit cu un nou mesaj: „Știi că o iubești cu adevărat când singurul challange e să nu te gândești la ea în fiecare moment”. Postarea a primit peste 1.000 de like-uri și share-uri.

Ambasada Suediei din România, încă un mesaj superb pentru Simona Halep, după înfrângerea de la Doha 2

Simona Halep va juca la Dubai Tennis Championship fără antrenor şi, chiar dacă s-a speculat în privinţa cooptării lui Andrei Pavel în stafful ei, nici această variantă nu pare a fi pe placul româncei.

Într-un dialog amplu cu cei de la Sky Sports, constănţeanca de 27 de ani a explicat că nu se va grăbi în ceea ce priveşte numirea unui nou antrenor, fiindcă vrea să pună în practică ce a învăţat de la Darren Cahill, informează Adevarul.

*Pot spune că nu caut antrenor în acest moment. Am echipa mea, am partener de antrenament cu mine, totul e OK. Mă simt bine aşa cum sunt şi nu mă voi grăbi. Ştiu că la începutul anului am spus că nu-mi voi lua antrenor, dar, după aceea, m-am răzgândit, pentru că am simţit că am nevoie.

*Cu toate astea, acum simt că am nevoie de acea libertate. Vreau să joc şi să pun în aplicare tot ce am învăţat de la Darren în toţi aceşti ani. Mă simt mult mai relaxată, mult mai calmă. Priorităţile mele s-au schimbat puţin. Sunt mult mai responsabilă în ceea ce mă priveşte şi încerc să-mi rezolv singură problemele, atât pe teren, cât şi în afara lui.

*Nu m-am gândit că voi intra în panică, dacă n-am antrenor. Am fost doar puţin îngrijorată, pentru că n-am mai experimentat aşa ceva în ultimii 4 ani, când mereu aveam pe cineva în spate, care să mă urmărească pas cu pas. Acum, mă simt puţin singură.