(Last Updated On: February 11, 2019)

Accident sau tentativă de sinucidere? Fratele lui Mirel Rădoi este în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul 4. Ce spun medicii

Fratele lui Mirel Rădoi este în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta Turnu Severin. Nu se știe dacă este un accident sau un act de sinucidere.

Mihai Rădoi a supravieţuit impactului cu solul, dar a ajuns la spital în stare gravă. Fratele său a mers şi el în judeţul Mehedinţi, pentru a-i fi alături, în spital, potrivit Stirile Pro Tv.
Update. Accident sau tentativă de sinucidere? Fratele lui Mirel Rădoi este în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul 4. Ce spun medicii 1

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 12, după ce vecinii din bloc au auzit un zgomot puternic. Un echipaj SMURD a venit imediat la faţa locului şi l-a preluat pe fratele selecţionerului.

Bărbatul a fost dus la spital cu multe fracturi, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei.

Deocamdată nu se ştie cu exactitate dacă vorbim despre un accident, ori un gest intenţionat. Cei care îl cunosc spun însă că era tot mai abătut, pentru că soţia i-ar fi cerut divorţul. Bărbatul a fost anchetat în trecut şi chiar condamnat la închisoare pentru diverse infracţiuni.

„În momentul de faţă, este intubat. Este ventilat şi probabil că… Avem acceptul spitalului Floreasca să-l primească. Va fi pus pe salvare şi va fi transportat. Familia ar dori pe la Timişoara. Noi am reuşit să obţinem la Floreasca. Domnul oricum este în stare critică. Practic nu, eu nu cred că se va rezolva ceva. Este foarte grav, cu 100 de fracturi. Cu o mulţime de leziuni pe care le are.

Noroc a avut că nu are nimic, organe interne rupte, dacă avea şi din astea, era nenorocire. Oricum este într-o stare gravă. La prima vedere, a fost deosebit de grav. Deci, un caz la limită, cum s-ar spune.

S-a făcut tot ce s-a putut, la posibilitățile existente, într-un spital de urgență din Romania, ca să i se dea asistență medicală. Era la faţă rupt, la nivelul feţei este… Are o fractură de os. Este desfigurat. Plus că are şi pe la picioare o mulţime de fracturi”, a explicat Cristian Jianu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin pentru Antena 1, preluat de Gazeta Sporturilor.

Presa locală scrie că Mihai Rădoi avea probleme cu legea începând cu anul 2003, fiind închis de câteva ori în străinătate după ce a fost prins la furat. În 2011, judecătorii i-au admis o cerere de reabilitare, dar în 2014 acesta a fost condamnat la un an și 6 luni de închisoare pentru trafic de țigări. După ispășirea pedepsei, a fost dat în judecată într-un dosar separat.

„Apelul s-a primit la 112 în jurul orei 12.00. Un cetăţean a sesizat că de la etajul unui bloc de pe strada Dr. Babeş a căzut un bărbat. Fără a putea oferi detalii. Un echipaj medical l-a preluat pe bărbatul căzut şi l-a transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin. A rămas la faţa locului echipa de cercetare pentru a continua ancheta şi pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul”
reprezentanţii IPJ Mehedinţi pentru News.ro

Acum, poliţiştii au deschis o anchetă pentru a lămuri ce s-a întâmplat. Dacă starea de sănătate o va permite, pacientul ar putea fi transportat în Capitală.