(Last Updated On: February 16, 2019)

Guvernanții s-au chinuit să o demită pe Kovesi iar aceasta este la un pas să ajungă procuror șef european. Acum se chinuie să împiedice numirea. Fără postul european Kovesi nu are altă șansă decât să candideze la prezidențiale. Și va câștiga. Guvernanții trebuie să fie tare mulțumiți că nu au avut răbdare cu Kovesi câteva luni în funcția de șef al DNA și se vor trezi cu ea președinte al României pentru 10 ani, 2 mandate.

Mii de persoane au protestat vineri seară în București, Cluj, Brașov, Timișoara, Sibiu, informează Stirile Pro Tv. Oamenii s-au adunat după ce fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, a început să fie anchetată de Secția Specială înființată de PSD și despre care Comisia de la Veneția a cerut să fie desființată.

Robert Turcescu: „Calm, la rece ...Kovesi are (si) potențial de candidat de succes la Președinție. E peste Cioloș si ar putea sa-i pună mari probleme lui Iohannis in primul tur ...Va reamintesc ca ...” 1

Pe Facebook, Robert Turcescu a scris: „Calm, la rece, pentru cine mai are răgazul sa citească si sa înțeleagă.
Kovesi are (si) potențial de candidat de succes la Președinție.

A dovedit-o in ultimele 24 de ore. E peste Cioloș si ar putea sa-i pună mari probleme lui Iohannis in primul tur daca va concura la scrutinul prezidențial susținută de USR-PLUS.

Va reamintesc ca USR a anunțat inca de acum mult timp ca va avea propriul candidat la președinție, iar Cioloș, o spun măsurătorile sociologice, nu eu, n-avea sanse intr-o competiție pe “dreapta” cu Iohannis. Dar Kovesi are. Acum, Iohannis e obligat de noua realitate sa se bata ca LCK sa fie Procuror European ca sa n-o aibă contracandidat la Președinție. Si, probabil, o va face, deși nu prea avea chef 🙂

E foarte posibil/probabil ca LCK sa câștige postul de Procuror European, spre coșmarul pesedistilor si ușurarea lui Iohannis. Dar asta nu înseamnă decit o mare victorie pentru ea si cariera ei. Pentru politica romanească a următorilor ani va fi complicat, pentru ca Iohannis a arătat, din păcate, ca nu are suficienta forța sa se bata cu pesedistii.

Așa ca pe viitor e foarte posibil sa (re)trăim, același coșmar: guvernare pesedista, cu sau fără Dragnea, si un sef de stat acționând greoi spre deloc. Plus o Opoziție strivita in Parlament de o majoritate PSD- ALDE.
Sa dea Dumnezeu sa ma insel, dar…”