(Last Updated On: February 9, 2019)

Prima ediție din sezonul 9 ”Românii au talent” de la PRO Tv a avut mai multe momente emoționante. Unul dintre acestea a fost oferit de Emma Neagu. Aceasta a oferit un moment excepțional de dans chiar dacă are un picior amputat.

La 15 ani, Emma Neagu, originară din Toronto, Canada, are o poveste de viață impresionantă. Dedicată gimnasticii de la vârsta de trei ani și jumătate, aceasta a reușit să facă performanță în acest domeniu și continuă să facă, în ciuda piciorului amputat, potrivit ProTv.

Emma Neagru:  ”Eu cred că am făcut alegerea bună, eu voiam să fac în continuare gimnastică și dans.  Mult timp m-am întrebat de ce eu, de ce eu, dar nu ajută să întrebi așa ceva și lupți în continuare, că nu ai ce să faci.

(Video) Cristina Topescu:  „În reluare, tocmai am văzut o pe fetita care, cu un cancer osos, cu o proteza in loc de un picior, face gimnastica si vine la Romanii au Talent. E o româncă de a noastră care trăiește in Canada...E păcat, oameni buni, sa nu încercăm sa...” 1

Eu zic că gimnastica mi-a dat puterea, nu știu dacă neapărat mi-a salvat viața, dar mi-a dat puterea să trec peste chestia asta”.

Pe Facebook, Cristina Topescu a scris: „CA SĂ FII CURAT, TREBUIE SA TE SPELI.
Sunt inca prea multi care stramba din nas la talent show uri. Sunt prea intelectuali si prea inteligenti ca sa creada in tot felul de “facaturi” tv. Eu, cand am timp, ma uit cu bucurie la Vocea sau la Romanii au talent, la X Factor si la altele.

Sunt atatia oameni minunati, mai tineri sau mai putin tineri, mai frumosi fizic sau mai putin, de ce ar avea asta vreo relevanta de orice fel, ma intreb. Miracolele de care sunt in stare atatia oameni, povestile lor, curajul si demnitatea sau pur si simplu inocenta lor sunt lectii de viata pentru noi toti.

Sa ti curga o lacrima, sa te bucuri pentru altii, sa simti ca esti cu tot sufletul alaturi de oameni pe care nu i cunosti, asta ne face sa nu ne pierdem chiar de tot capacitatea de a iubi oamenii, de a simti compasiune, solidaritate, admiratie.

Acum in reluare, tocmai am vazut o pe fetita care, cu un cancer osos, cu o proteza in loc de un picior, face gimnastica si vine la Romanii au talent. E o romanca de a noastra care traieste in Canada.

Dar putea fi de oriunde! Sunt multe lucruri frumoase pe fb, sunt si multe incarcate de ura, invidii si tot felul de otravuri. E pacat, oameni buni, sa nu incercam sa fim mai buni unii cu altii, mai toleranti si mai decenti, chiar cand suntem in dezacord.

Luptele noastre e bine ca exista, dar nu ura e combustibilul unei lupte fair, oricat de grea ar fi ea si oricat de neaparat de dus. E pacat, viata noastra ar fi mult mai curata, daca ne am spala de toate resentimentele. Sa încercam, ce ziceți?♥”

”Să văd un copil în fața mea cu astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire. Acest copil are o demnitate extrordinară”, a spus Florin Călinescu.
Vezi aici Video:

Suces la Românii au Talent!