(Last Updated On: February 13, 2019)

Simona Halep a urcat pe locul doi mondial după ce a încins-o miercuri seara la Doha pe Lesia Tsurenko, 6-2, 6-3. A fost primul meci cu Thierry Van Cleemput antrenor oficial în loja sa. Sportiva din Ucraina a ţinut pasul în ghemuri cu mai valoroasa ei adversară, dar a cedat în momentele importante, când trebuia să le treacă pe tabelă.

Simona Halep, citată de ziare.com: „A fost un meci bun in opinia mea. Vin din sala (de la meciurile de Fed Cup – n.red.) si nu imi e usor sa ma adaptez, dar incep sa simt mingea tot mai bine. In al doilea set am reusit sa revin de la 3-1 si totul a fost bine. Sunt bucuroasa”.
Simona Halep, prima reacție după victoria care a urcat-o pe locul doi mondial. „Sunt bucuroasă...a fost un meci bun in opinia mea. Vin din sala (de la meciurile de Fed Cup - n.red.) si nu imi e ușor sa ma adaptez, dar încep sa ...” 1

Sportiva noastra a depasit un moment dificil in setul al doilea, atunci cand a fost condusa cu 3-1, ea reusind sa revina si sa se impuna dupa ce a castigat 5 game-uri la rand.

Mai departe, in duelul pentru semifinale Simona se va lupta cu Julia Goerges, din Germania.