(Last Updated On: February 13, 2019)

Jurnalistul Oreste Teodorescu are cuvinte grele la adresa guvernanților care au transformat România într-un paradis al infractorilor. Nu este de mirare că un individ cu 8 clase poate opera liniștit pe baza unei simple ștampile date de un funcționar al statului român.

”Dacă Statul Român valorizează impostura, incompetența, corupția și ticăloșia, atunci România devine țara tuturor posibilităților infracționale…Gândiți-vă că noi suntem țara în care diploma de liceu se cumpără, licența se cumpără, doctoratul se cumpără, masteratul se cumpără. Am devenit o țară de fabrici de diplome.
Oreste, reacție în scandalul falșilor medici: „Gândiți-vă că noi suntem țara în care diploma de liceu se cumpără, licența se cumpără, doctoratul se cumpără, masteratul se cumpără. Am devenit o țară de fabrici de diplome...Miniștrii Educației au fost niște...” 1

Că vorbim despre universități particulare sau de stat, toate produc pe bandă rulantă bani din vânzarea de diplome, nu de competențe. Și atunci, dacă oricine poate, pe bani, să aibă o diplomă de absolvire și una de licență și avem atâtea cazuri de doctorate plagiate și doctorate furate, de ce ne mai miră că printre lucrurile astea se mai strecoară și niște imposturi periculoase care atentează la viața fiecăruia dintre noi” a declarat Oreste pentru psnews.ro.

„Miniștrii Educației au fost niște comisionari care își încasează banii de la universitățile din toată țara, care produc diplome și primesc acreditare și posibilitatea de a acorda doctorate și școli doctorale și este o afacere de milioane de euro de suprafață.

Adică vindem niște hârtii, dar nu ne mai interesează ce acoperă aceste hârtii: profesionalism, cunoaștere, cercetare etc. Acestea nu produc bani pentru mafia politică.” a concluzionat Oreste Teodorescu.