(Last Updated On: February 11, 2019)

Dezamăgire în tabăra susținătorilor Ordonanței de Amnistie și Grațiere. Se pare că Tudorel Toader nu va da o asemenea Ordonanță. De multe ori v-am spus că nu este în interesul lui Dragnea o asemenea Ordonanță. Dacă o va da, scapă toți baronii cu excepția lui, în sensul că PSD va pleca de la Guvernare și Dragnea va pierde toată puterea. Va fi sacrificat de baroni în urma marilor proteste. În acest moment Dragnea conduce România, prostindu-i pe baroni că-i ajută. Dragnea este acuzat că-și negociază liberatea prin câștigarea procesului de la Înalta Curte. De ce să predea puterea?

Pe Facebook, jurnalistul Dan Andronic a scris: „Săptămâna asta vom afla dacă Tudorel Toader mai rămâne ministru justiției sau nu. Eu cred că va fi schimbat, pentru că un OUG pe tema amnistiei și grațierii NU avea de gând de la bun început să semneze.

Jurnalistul Dan Andronic: „Săptămâna asta vom afla dacă Tudorel Toader mai rămâne ministru justiției sau nu. Eu cred că va fi schimbat, pentru că un OUG pe tema amnistiei și grațierii NU avea de gând de la bun început să semneze. Trebuie să recunosc că ...” 1

Trebuie să recunosc că este un personaj interesant, egocentric, un comunicator ratat. Ca profesor de drept nu mă pronunț pentru că nu mă pricep.
Oricum rămâne valabil ce am scris: Rest in peace, PSD”.

Tudorel Toader are și alte probleme. De exemplu, astăzi, avocații din oficiu anunță că ies în stradă. Avocaţii bucureşteni au anunţat că se vor aduna luni, la ora 13:00, pe scările Curţii de Apel Bucureşti pentru a trage un semnal de alarmă în legătură cu nivelul şi modalitatea de stabilire a onorariilor din oficiu, informează Mediafax.

Ei solicită majorarea onorariilor cuvenite avocaţilor, reglementarea prin protocol a onorariilor/remuneraţiilor cuvenite curatorilor, dar şi eliminarea practicii judecătorilor ori procurorilor de cenzurare a acestor onorarii.

„Mesajul anterior nu a constituit si nu constituie un atac la avocati, categorie profesionala din care fac parte! In scurt timp voi face publice solicitarile absolut nemotivate ale avocatilor. Ex – onorariu pentru depunere actiune de divort – se propune majorarea de la 100 lei la 600 lei.

La intrebarea mea – este vorba doar de depunerea actiunii sau si de sustinerea acesteia in instanta ? Raspuns – ” nu stiu”/cel mai probabil este faptul ca autorul afirmatiei nu doreste sa ii dau numele”, a scris ministrul Tudorel Toader pe Facebook.